Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Güncellemeden beri 2 kere sıfırladık zaten bir daha sıfırlamam demek benim daha fazla oyuncu , para ve rank kaybetmem demek ve zaten yeterince kaybettim yanılıyor muyum ?
Nedenini bilmediğim bir şekilde cs1Net de çöküyor arada. Ama asıl kafaları karıştıran bazı serverların uzun süre açık kalma süreleri. Onlar dururken niye bazıları çöküyor, [@Bilinmeyen Etiket] de bu sorunun asıl kaynağını arıyor.
Dikkat etmenizi isteyeceğim bir şey var, çökme ne olduğunda gerçekleşiyor? Oyunun ortasında pat diye gidiyor mu yoksa harita değişirken mi çöküyor server.
@CSmiLeFaCe Güm diye kapanıyor hocam yanlış anlamayın ama adamlar bu nasıl iştir diye artık bize sövmeye başladı eskiden daha çok oluyordu ama hala bence yeterince oluyor
Deneme yanılma yöntemi ile bazı şeyler yaptım bugün. Bizim IP de çökmeler harita değişirken gerçekleşiyor, bütün eklentileri göz önünden geçirdiğimde bir şey bulamadım. Bir ihtimal diyerek bazı şeyler yaptım.
addons/amxmodx/configs/modules.ini içerisine gelip csx yazılı satırı silin, plugins.ini içerisinde de isminde stats geçen eklentiyi kapatın, sunucuya reset atın. Tekrar çökme gerçekleşir ise yeniden buraya yazın.
CSmiLeFaCe yazdı:Linuxtan windowsa geçilmesinden yana bir sıkıntı yok, cpu kullanma sınırlandırmasıda yok.
Windows cs için stabil çalışmaz. En ideali linuxtur. Ayrıca serverlar önce ping artısı gerçekleşiyor ardından donmalar başlayıp en son server kapanıyor.