Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Client auto exec

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
BoT!

Client auto exec

Mesaj gönderen BoT! »

beyler bu sunucularda sanırım client auto exec yok eklentıler bolumundede yok kendım kurdum oda malesef 1 adet bıle tus bındlesem yasaklı gırısımde bulundunuz dıyor ne kadar sacma bı uygulama ben sımdı amxmodmenu menu oto res gıbı komutları F1 F2 F3 gıbı kısayollara atayacagım malesef olmuyor bılen varmı bu sorunu nası halletcez

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TunnS[C]
Server Ip/DNS: 213.238.173.78
Clan İsmi: CapitaLL |
İletişim:

Client auto exec

Mesaj gönderen TunnS[C] »

BoT! yazdı:beyler bu sunucularda sanırım client auto exec yok eklentıler bolumundede yok kendım kurdum oda malesef 1 adet bıle tus bındlesem yasaklı gırısımde bulundunuz dıyor ne kadar sacma bı uygulama ben sımdı amxmodmenu menu oto res gıbı komutları F1 F2 F3 gıbı kısayollara atayacagım malesef olmuyor bılen varmı bu sorunu nası halletcez

Neresı sacma sacma oldugunu dusundugunuz bır sey varsa soyle ? Bındleme CSDURAGI'nda yasaktır.Sebebı ıste yaş zekası 10 olan server sahıplerının bazıları mılletın enter tusuna bıle reklam eklıyor.Yogun ıstekden sonra kapatıldı ve en dogrusu yapıldı.

Z X C N M J tuslarına yonlendırme yapabılırsınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
BoT!

Client auto exec

Mesaj gönderen BoT! »

tunnS kardes yas zekan baya ılerı senın herhalde yas 32 kardesım benım yıllardır cs serverı yonetırım
1. bindleme olmaz ıse asıl reklamlar baska sunucudan gelen kolayca reklam yapar
2.bındleme olmaz ıse admınler salak gıbı komut yazamaz
3.bınleme olmaz ıse ne grab ne restart gıbı kısayollar veya uyarılar eklenemez
ornegın ben demın oyunsunucumda olan kendı serverıma gırdım ordan burdakı serverıma gırdım f12 mod f11 amxmodmenu f3 restart f4 beklemek yasak escape ıcın uyarlamıstım f1 horror zombie escape server bastıgımda bunlar cıkıyor baya ılerı zekalısınız masallah nazar degmesın :D
En son Yek'-ta tarafından Pzt Nis 17, 2017 12:44 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: ip adresi kaldırıldı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
BoT!

Client auto exec

Mesaj gönderen BoT! »

sole bakalım sımdı kım ılerı zekalı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TunnS[C]
İletişim:

Client auto exec

Zekana hayran kaldım.

"Sebebı ıste yaş zekası 10 olan server sahıplerının bazıları mılletın enter tusuna bıle reklam eklıyor." Burda reklam yapanlara demısım demekkı reklam yapıyorsunkı gocunuyorsun.

csduragında cs29 dısın hıc bır serverın reklamı olmuyor.Aralarda tek tuk kısıler var ama burda dıger yonetıcılerdekı gıbı reklamla dolu ortam yok.
Admınlerın komutlarını sma yaparak oraya koyabılırsın.Bunun ıcın admınmenu sma sı var kur hepsını ekle ıcıne.Hook grap rope ıcınde z x c n m j tusları serbest orlara ekleyebılırsın. Zekana tekrardan hayranım.

Tekrardan altını cızıyorum.Ben reklam yapanlara zekası kucuk dedım alınman kotu .
En son TunnS[C] tarafından Pzr Nis 16, 2017 7:38 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
BoT!

Client auto exec

Mesaj gönderen BoT! »

egerkı kendımız clıent auto exec ini duzenlersek oyuncular bu servera gırdıgınde kendı bındledıklerımız cıkar ornek F12 horror zombıe escape serverına hosgeldınız gıbı sımdı F12 baska bır sunucu reklam eklemıs F12 gun serverına hosgeldınız bunu nası engellıcez tek tek reklam ını ye gun serverına hosgeldınızmı yazacaz cok acayıp :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TunnS[C]
İletişim:

Client auto exec

Sen cok akıllısın zaten herkez kapanmasını ıstıyor sen acılsın dıyorsun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
BoT!

Client auto exec

Mesaj gönderen BoT! »

kardesım sız csduragını dusunerek clıent yasaklamıssınız aferım guzel bısey ama ben oyunsunucumdan geldım csduragında bır servera gırdım oyunsunucumdakı server F12 ye naber lan eklemıs mesela sımdı cs duragındakı sunucuya gırdım F12 bastıgımda Naber lan cıkıyor kafa yapınıza hayran kaldım gercekten anlamıyorsun neden cevap yazıyosun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TunnS[C]
İletişim:

Client auto exec

Ya sen reklamcılara attıgım lafı ustune alıncak zekadasın dedıklerıne bak :D zaten csduragında clıent auto exec vardı core den sonra gıttı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
BoT!

Client auto exec

Mesaj gönderen BoT! »

clıent kapatan bır sunucu hey allahım ne gunlere kaldık yarabbı sankı turkıyede tek csduragı var hala anlamadı adam kac yasındasın abıcım sen

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli