Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Client auto exec

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

CsKolik

Client auto exec

Mesaj gönderen CsKolik »

aslında kapalı kalması çok iyi ama şöyle olsa daha iyi olur mesela çalışsın ama edit yapılmasın en azından servere giren yeni oyuncular , otomatik use defult şeklinde gelir ne reklam nede bindi olur zaten bizim pluginler tuş yölendirme bind olmadığı için yönlendirdiğimiz tuşlar herkeste sorunsuz çalışır. Çalışmalı ama edit yapılmamalı dediğim gibi oyuncular oyuna temiz use defult şeklinde girer en azından yönlerinde hepsi çalışır. :D ( bindleri bozuk olanlarda calısmıyor adamlar use defult cekmeyi bile bilmiyor :D )

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TunnS[C]
Server Ip/DNS: 213.238.173.78
Clan İsmi: CapitaLL |
İletişim:

Client auto exec

Mesaj gönderen TunnS[C] »

Zaten o clıent auto exec vardı suan yok gerı gelcektır

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

Client auto exec

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

Bu konu hakkında kocaman bir yazı yazdım zamanında dönüş bile yapmadılar .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

CsKolik

Client auto exec

Mesaj gönderen CsKolik »

en kesin çözüm çalışması ama üzerinde edit yapılmaması oyuna gelen oyuncular temiz gelir ve yönlendirmelerimiz sorunsuz her oyuncuda çalışır en mantıklısı bu bence . Ne kimse reklam koyar nede başka birşey herkes yön verir belli tuşlara geçinir gider :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

Client auto exec

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

Hayır bak bunu kötü amaç için kullananlar var. Ancak ben şunu söylemiştim. Panelde özel bindleme bölümü olsun.
Oraya girince ekrana bşr klavye gelsin. Ordan hangi tuşu bindlemek istiyorsan ona tıkla. Sonra komutlar gelsin.
Yani komutları panel sahibi kendi yazmasın yoksa say reklamları yaparlar. Ekrana gelen komutlarda +setlaser grap redbul gibi şeyler olsun. Ayrıca her servere tuş temizleme plugini yükleyinecek olursa diğer sunucudanda tuş bindlemesi yiyenler gelipte yanlışlıklada olsa reklam atamaz.
@Ömer Telli

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TunnS[C]
Server Ip/DNS: 213.238.173.78
Clan İsmi: CapitaLL |
İletişim:

Client auto exec

Mesaj gönderen TunnS[C] »

Fatih ~ EjderYa yazdı:Hayır bak bunu kötü amaç için kullananlar var. Ancak ben şunu söylemiştim. Panelde özel bindleme bölümü olsun.
Oraya girince ekrana bşr klavye gelsin. Ordan hangi tuşu bindlemek istiyorsan ona tıkla. Sonra komutlar gelsin.
Yani komutları panel sahibi kendi yazmasın yoksa say reklamları yaparlar. Ekrana gelen komutlarda +setlaser grap redbul gibi şeyler olsun. Ayrıca her servere tuş temizleme plugini yükleyinecek olursa diğer sunucudanda tuş bindlemesi yiyenler gelipte yanlışlıklada olsa reklam atamaz.
@Ömer Telli
Fikir guzel yapılabılır bence hos olur

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Client auto exec

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Reklam engelleyiciler vs. var onları kullanın. Ayriyeten yok şu sunucumda girince bindliyor benimkine giriyor reklam yapıyor deyip dalga geçer gibi konuşan kişiyide banladım. 32 yaşındaymış başka sunucu yokmuşmuş, zorla tutmuyorlar seni gidebilirsin. CSDurağı son derece geçerli bir sebep ile tuş bindlemeleri engellemiştir.
1. Alakasız tuşlara saçma sapan tuşlar bindleterek sinir bozanları engelleme,
2. Def oynamayan insanların kendi ayarlarının bozulmasını istemeyenler için.

Konu silinenlere taşınmıştır. Alternatif bindlemeler mevcuttur, onları kullanabilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli