Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
aslında kapalı kalması çok iyi ama şöyle olsa daha iyi olur mesela çalışsın ama edit yapılmasın en azından servere giren yeni oyuncular , otomatik use defult şeklinde gelir ne reklam nede bindi olur zaten bizim pluginler tuş yölendirme bind olmadığı için yönlendirdiğimiz tuşlar herkeste sorunsuz çalışır. Çalışmalı ama edit yapılmamalı dediğim gibi oyuncular oyuna temiz use defult şeklinde girer en azından yönlerinde hepsi çalışır. ( bindleri bozuk olanlarda calısmıyor adamlar use defult cekmeyi bile bilmiyor )
en kesin çözüm çalışması ama üzerinde edit yapılmaması oyuna gelen oyuncular temiz gelir ve yönlendirmelerimiz sorunsuz her oyuncuda çalışır en mantıklısı bu bence . Ne kimse reklam koyar nede başka birşey herkes yön verir belli tuşlara geçinir gider
Hayır bak bunu kötü amaç için kullananlar var. Ancak ben şunu söylemiştim. Panelde özel bindleme bölümü olsun.
Oraya girince ekrana bşr klavye gelsin. Ordan hangi tuşu bindlemek istiyorsan ona tıkla. Sonra komutlar gelsin.
Yani komutları panel sahibi kendi yazmasın yoksa say reklamları yaparlar. Ekrana gelen komutlarda +setlaser grap redbul gibi şeyler olsun. Ayrıca her servere tuş temizleme plugini yükleyinecek olursa diğer sunucudanda tuş bindlemesi yiyenler gelipte yanlışlıklada olsa reklam atamaz.
@Ömer Telli
Fatih ~ EjderYa yazdı:Hayır bak bunu kötü amaç için kullananlar var. Ancak ben şunu söylemiştim. Panelde özel bindleme bölümü olsun.
Oraya girince ekrana bşr klavye gelsin. Ordan hangi tuşu bindlemek istiyorsan ona tıkla. Sonra komutlar gelsin.
Yani komutları panel sahibi kendi yazmasın yoksa say reklamları yaparlar. Ekrana gelen komutlarda +setlaser grap redbul gibi şeyler olsun. Ayrıca her servere tuş temizleme plugini yükleyinecek olursa diğer sunucudanda tuş bindlemesi yiyenler gelipte yanlışlıklada olsa reklam atamaz.
@Ömer Telli
Reklam engelleyiciler vs. var onları kullanın. Ayriyeten yok şu sunucumda girince bindliyor benimkine giriyor reklam yapıyor deyip dalga geçer gibi konuşan kişiyide banladım. 32 yaşındaymış başka sunucu yokmuşmuş, zorla tutmuyorlar seni gidebilirsin. CSDurağı son derece geçerli bir sebep ile tuş bindlemeleri engellemiştir.
1. Alakasız tuşlara saçma sapan tuşlar bindleterek sinir bozanları engelleme,
2. Def oynamayan insanların kendi ayarlarının bozulmasını istemeyenler için.
Konu silinenlere taşınmıştır. Alternatif bindlemeler mevcuttur, onları kullanabilirsiniz.