Bıkmadan Saldırı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2059
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Bıkmadan Saldırı
Ben Ne yapacagımı bılemıyorum artık,
Ne yapmam lazım Beyler sınır olmaya basladım ıyıce her gun gece 11 de gelıyorlar 12 ye kadar aralıklı aralıklı vuruyorlar 32 den 25 e 25 den 22 ye gıt gıde dusuyor elımden bırsey gelmıyor. Ne yapmam lazım Elımden bırsey gelmıyor daha da dellenıyorum. Suan Serverda Pıngler tavan mıc kesılıyor kontrol edermısınız lutfen
cs120.csduragi.com
kaos gamıng @By.Dehset de olay gunlerınde serverda bulunmaktaydı. [@Bilinmeyen Etiket]
Ne yapmam lazım Beyler sınır olmaya basladım ıyıce her gun gece 11 de gelıyorlar 12 ye kadar aralıklı aralıklı vuruyorlar 32 den 25 e 25 den 22 ye gıt gıde dusuyor elımden bırsey gelmıyor. Ne yapmam lazım Elımden bırsey gelmıyor daha da dellenıyorum. Suan Serverda Pıngler tavan mıc kesılıyor kontrol edermısınız lutfen
cs120.csduragi.com
kaos gamıng @By.Dehset de olay gunlerınde serverda bulunmaktaydı. [@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Bıkmadan Saldırı
csd_attacklogs içine baksana bi saldırı logu varmı diye
*ekleme
cfg saldırıları için exec komunutu engelleriz ama puttyden gelen saldırılar sıkıntı
*ekleme
cfg saldırıları için exec komunutu engelleriz ama puttyden gelen saldırılar sıkıntı
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Bıkmadan Saldırı
Aslında yanlış anlama ama sen bu tarz konular açdıkça onlar dahada sevinip dahada atiorlar ts3te etkinlik yap servere vurduklari zaman biz oyle yapiyoruz hic bisey olmamis gibi rahatiz 

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bıkmadan Saldırı
CsD Attacklogs bos.ShooTeR yazdı: Pzr Haz 24, 2018 10:56 pm csd_attacklogs içine baksana bi saldırı logu varmı diye
*ekleme
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Bıkmadan Saldırı
Saldırı yapan kişiyi söyler misin? Tanıdığım ise kulağını çekeyim.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bıkmadan Saldırı
Tanımıyorum... Ismınıde bılmıyorum saldırı atanın.EmirhanBeyBeta yazdı: Pzr Haz 24, 2018 11:01 pm Saldırı yapan kişiyi söyler misin? Tanıdığım ise kulağını çekeyim.
Linklerini gizle |
-
Bıkmadan Saldırı
Türeme J A X ve Gökaybey yapıyor diye duydum.EmirhanBeyBeta yazdı: Pzr Haz 24, 2018 11:01 pm Saldırı yapan kişiyi söyler misin? Tanıdığım ise kulağını çekeyim.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Bıkmadan Saldırı
Bugün Jax denilen arkadaşın babasını arayıp kulağını çektirdim devam ediceğini düşünmüyorum gökaybey denilen şahıs hakkında araştırmalarım devam ediyo.alpersoylu34 yazdı: Pzr Haz 24, 2018 11:13 pmTüreme J A X ve Gökaybey yapıyor diye duydum.EmirhanBeyBeta yazdı: Pzr Haz 24, 2018 11:01 pm Saldırı yapan kişiyi söyler misin? Tanıdığım ise kulağını çekeyim.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bıkmadan Saldırı
Aıleye tasınmasına uzuldum Ancak Nıye yanı ? Kafamda onu dusunuyorum :DNıye ? Bırsey yapmadım muhabbetım bıle yok dedınız kısılerle
Linklerini gizle |
-
Bıkmadan Saldırı
Saldırı yapan kişiyi sunucuya girdiği gibi hem ip hem de authid banlayınız. Şu an yapılabilecek tek çözüm bu sanırım. Bunun hakkında çalışmalarım var.
+Veya virüs adında bir eklentim var. Yalnızca saldırı atanlara karşın kullanabileceğiniz en muhteşem bir eklenti. Kötü amaçlarla kullanılır diye paylaşamıyorum. Eğer çok saldırı geliyorsa bunu sunucuzuya yükleyebilirim. Oyuncuya bulaştırdığınız an, oyunu çok garip bir hâl alıyor ve oyun kullanılmaz hâle geliyor. Tabii, en güzel yanı oyundan çıksa bile oyunundaki ayarlar aynı kaldığı için bilgisiz biri ise düzeltmesi çok zor.
Ayrıca denediğim arkadaşlardan biraz ağır küfürler yemiş olsam da :D oyunu silip tekrardan yüklediklerinde bile etkisinin devam ettiği uyarısı aldım. Yani nasıl çalıştığı hakkında daha fazla bilgi veremeyeceğim ama görebileceğiniz en iyi eklentilerden biri (bana göre) :)
+Veya virüs adında bir eklentim var. Yalnızca saldırı atanlara karşın kullanabileceğiniz en muhteşem bir eklenti. Kötü amaçlarla kullanılır diye paylaşamıyorum. Eğer çok saldırı geliyorsa bunu sunucuzuya yükleyebilirim. Oyuncuya bulaştırdığınız an, oyunu çok garip bir hâl alıyor ve oyun kullanılmaz hâle geliyor. Tabii, en güzel yanı oyundan çıksa bile oyunundaki ayarlar aynı kaldığı için bilgisiz biri ise düzeltmesi çok zor.
Ayrıca denediğim arkadaşlardan biraz ağır küfürler yemiş olsam da :D oyunu silip tekrardan yüklediklerinde bile etkisinin devam ettiği uyarısı aldım. Yani nasıl çalıştığı hakkında daha fazla bilgi veremeyeceğim ama görebileceğiniz en iyi eklentilerden biri (bana göre) :)
En son Colditz tarafından Pzt Haz 25, 2018 12:22 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |