ne banlaması ya cfgyle vurmadıgı bellı... Suan hayla devam edıyor admınlık yarısı yapamayacagım onun yuzunden yapamıyruz.Colditz yazdı: Pzt Haz 25, 2018 12:18 am Saldırı yapan kişiyi sunucuya girdiği gibi hem ip hem de authid banlayınız. Şu an yapılabilecek tek çözüm bu sanırım. Bunun hakkında çalışmalarım var.
Bıkmadan Saldırı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2059
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Bıkmadan Saldırı
En son Mustafa Kemal1 tarafından Pzt Haz 25, 2018 12:26 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Bıkmadan Saldırı
Kimin olduğu hakkında bir fikrimiz yok. Chatte vs. boş yapmıyor.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2059
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Bıkmadan Saldırı
Saldırı kesılmıyor [@Bilinmeyen Etiket] sw 16 kısıye kadar dustu?
Linklerini gizle |
-
Bıkmadan Saldırı
CFG olmadığını nereden anladınız mesela?Mustafa Kemal1 yazdı: Pzt Haz 25, 2018 12:21 am ne banlaması ya cfgyle vurmadıgı bellı... Suan hayla devam edıyor admınlık yarısı yapamayacagım onun yuzunden yapamıyruz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 107
Bıkmadan Saldırı
Konu sahibi bile saldırı yapanı yazmamışken sen nerden biliyorsun veya nasıl duyuyorsun ?alpersoylu34 yazdı: Pzr Haz 24, 2018 11:13 pmTüreme J A X ve Gökaybey yapıyor diye duydum.EmirhanBeyBeta yazdı: Pzr Haz 24, 2018 11:01 pm Saldırı yapan kişiyi söyler misin? Tanıdığım ise kulağını çekeyim.
Linklerini gizle |
-
Bıkmadan Saldırı
Genelleme soyledi galiba dostum.Groove Graphics yazdı: Pzt Haz 25, 2018 6:40 amKonu sahibi bile saldırı yapanı yazmamışken sen nerden biliyorsun veya nasıl duyuyorsun ?alpersoylu34 yazdı: Pzr Haz 24, 2018 11:13 pmTüreme J A X ve Gökaybey yapıyor diye duydum.EmirhanBeyBeta yazdı: Pzr Haz 24, 2018 11:01 pm Saldırı yapan kişiyi söyler misin? Tanıdığım ise kulağını çekeyim.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
Bıkmadan Saldırı
Siz niye bu kadar karşı çıktınız? arkadaş haklı, jax diye birisi servere vuruyor.Groove Graphics yazdı: Pzt Haz 25, 2018 6:40 amKonu sahibi bile saldırı yapanı yazmamışken sen nerden biliyorsun veya nasıl duyuyorsun ?alpersoylu34 yazdı: Pzr Haz 24, 2018 11:13 pmTüreme J A X ve Gökaybey yapıyor diye duydum.EmirhanBeyBeta yazdı: Pzr Haz 24, 2018 11:01 pm Saldırı yapan kişiyi söyler misin? Tanıdığım ise kulağını çekeyim.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Bıkmadan Saldırı
Jaxa ona buna yapmadığımız şey kalmadı bunlar hâlâ nasıl saldırıyor. Ben bi araştırıcam eğer makineden saldırı geliyor ise ip bulurum. Olmadı sc için çalışırım.
Dgn gelen saldırıyı mail adresine saldırı atan ip adresi ile göndermesi lazım. Ordan da Ömer beyin bütün ip bloğunu fixlemesi lazım. Sonuçta vdsden oyun oynayacak kişi yoktur.
Dgn gelen saldırıyı mail adresine saldırı atan ip adresi ile göndermesi lazım. Ordan da Ömer beyin bütün ip bloğunu fixlemesi lazım. Sonuçta vdsden oyun oynayacak kişi yoktur.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5462
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Bıkmadan Saldırı
Gelen mail zaten sana saldırının engellendiğini belirtmek için geliyor, daha neyi fixleyeceğiz ?EmirhanBeyBeta yazdı: Pzt Haz 25, 2018 2:00 pm Jaxa ona buna yapmadığımız şey kalmadı bunlar hâlâ nasıl saldırıyor. Ben bi araştırıcam eğer makineden saldırı geliyor ise ip bulurum. Olmadı sc için çalışırım.
Bilip bilmeden insanlarıda yanlış yönlendirecek yorumlardan kaçının
Linklerini gizle |