Anapanel Veriliyor [Saldırı atmak öğretiliyor]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 269
- Server Ip/DNS: 213.238.173.54-72
- Clan İsmi: GökTürk
Merhaba ts32 cs 32 tarafından bugün saldırı yedik neyse bunu şikayet bölümü açılınca yazarız ama ayrıca bu arkadaşlar 20 tl civarı bir ücretle anapanel verdiklerini ayrı bir ss daha var gerekirse atarım serverlere saldırı atmayı öğrettiklerini anlattılar .Yasaklanmaları gerekli.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
JÖH denilen arkadaş benim nickimle ts3 adresime gelmişti adını TAARRUZ' yaparak milletten panel ve adminliklerinin pwsinide istiyordu ipside mevcut.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
aynen normal bir klan olsa şikayet bölümünü beklerdim ama o klana bu klana saldırı atıyorlar ts3 de ne kadar Allaha söven varsa hepsi bunların ts3ünde anapanel veriyorlar bence yasaklanmaları gerekli.
Linklerini gizle |
Ortaklık satışı gibi geldi bana, başkasının ana panelini vermezler zaten. "Saldırı atmak öğretiliyor" ? Hem ana panel satışı da yasak, ortakta olsa ana panelin verilmesi yasak. Bende bile cs1net in ana paneli yok, alt panel açık.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
şikayet bölümü kapalı ama video var ise detaylı ömer bey ilgilenecektir. ssde fazla birşey yok kuruculuk sattığını söylemiş sadece siz videoyu atın ömer bey bakar eğer çok önemli bir detay varsa şikayet bölümünün açılmasını beklemeden kapatırlar serverlerini olaraktan bilmekteyim.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
Adam bildiğin tüm serverlara zarar vermeye çalışıyor bunun saldırıyla alakası yok bildiği csdurağı ile uğraşmaya çalışıyor aklınca.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Ben ayrıca sordum anapanel mi diye evet cevabı aldım . Bugün klanıma saldırdılar bunun hakkında detaylı açıklamaya gerek duymuyorum .Saldırı atmayı öğretiriz gibisinden yazdığı yazılarda var .Yek'-ta yazdı: Pzr Şub 04, 2018 5:17 pm Ortaklık satışı gibi geldi bana, başkasının ana panelini vermezler zaten. "Saldırı atmak öğretiliyor" ? Hem ana panel satışı da yasak, ortakta olsa ana panelin verilmesi yasak. Bende bile cs1net in ana paneli yok, alt panel açık.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Aynen isteyen bir ts3lerine gitsin bunu farkedecektirTaaRRuZ yazdı: Pzr Şub 04, 2018 5:18 pm Adam bildiğin tüm serverlara zarar vermeye çalışıyor bunun saldırıyla alakası yok bildiği csdurağı ile uğraşmaya çalışıyor aklınca.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 214
Öncelikle şikayet bölümü kapalı ama incelenmeye alınıyor genede fotoğrafta TS adresi falan belli değil şikayet bölümü açılınca video kanıtıyla gel daha açıklayıcı olsun ve milletin aklında bu ts32 değildir diye kuşku kalmasın
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Log kayıtlarıyla direk çözülebilecek bir olay zaten
Linklerini gizle |