Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
tengrijail yazdı: Pzr Şub 04, 2018 5:17 pm
şikayet bölümü kapalı ama video var ise detaylı ömer bey ilgilenecektir. ssde fazla birşey yok kuruculuk sattığını söylemiş sadece siz videoyu atın ömer bey bakar eğer çok önemli bir detay varsa şikayet bölümünün açılmasını beklemeden kapatırlar serverlerini olaraktan bilmekteyim.
Hizmet sözleşmesini okumanı tavsiye ederim. 3 . 13. Müşteri , Servis Sağlayıcı üzerinde oluşturmuş/oluşturulmuş olan hesap bilgilerini 3. şahıslar ile paylaşamaz,satamaz,takas edemez. Tespiti halinde Müşteri hesabı bloke edilir, hizmetleri iptal edilip geri ödeme yapılmaz.
@ShooTeR adamları savunmuyorum csdurağını kötüleyen kim varsa cezasını çekmelidir. siz yanlış anladınız ben video olursa daha iyi olacaktır dedim mesajımda sadece.
tengrijail yazdı: Pzr Şub 04, 2018 5:57 pm
@ShooTeR adamları savunmuyorum csdurağını kötüleyen kim varsa cezasını çekmelidir. siz yanlış anladınız ben video olursa daha iyi olacaktır dedim mesajımda sadece.
Savundun diye birşey dedim mi ? (Hayır)
Sadece yazdığın şeylere dikkat etmeni önermek amacıyla cevap yazdım. "ssde fazla birşey yok kuruculuk sattığını söylemiş"
Videoda benim mic bastığımda ses kesilmiş gitmemiş .ne dediğimi söyleyeyim
göktürke mi saldırdınız onlar sağlam değil mi ? cevap hayır mallar ya gibi birşey
Alltan saldırı atmışsınız diye sorduğumda gülücükle cevap verdiler bunlar yasaklansın lütfen .