Onuda düzgün yazamamışsın ki, "bilmem anlatabildim mi?" olacak doğrusu. Diğer türlü yazdığınız şekilde "anlatabildi mi?" soru zarfı siz kendi yazdığınızı değil başkasının yazdığını "O, bu, şu" çoğul kişi tanımı yapmaktasınız.emrebaba55 yazdı: Cum Şub 23, 2018 8:10 pm Arkadaşlar Tamam haklısınız. bakın sonuna ne yazmışım "bilmem anlatabildi mi ?"
CS 1.6 Adam Ateş ederken mermi bitmeme
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Link: | |
Linklerini gizle |
-
TeamTR yazdı: Cum Şub 23, 2018 8:13 pmOnuda düzgün yazamamışsın ki, "bilmem anlatabildim mi?" olacak doğrusu. Diğer türlü yazdığınız şekilde "anlatabildi mi?" soru zarfı siz kendi yazdığınızı değil başkasının yazdığını "O, bu, şu" çoğul kişi tanımı yapmaktasınız.emrebaba55 yazdı: Cum Şub 23, 2018 8:10 pm Arkadaşlar Tamam haklısınız. bakın sonuna ne yazmışım "bilmem anlatabildi mi ?"
Haliksiniz evet ama hocam insanlarin gururunu incitmeyelim belki yasi kucuktur kardesimizin (yanlis anlamayin).
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Gurur b u kadar kısa sürede incinecek bir şey değilKonu Acan yazdı: Cum Şub 23, 2018 8:25 pmTeamTR yazdı: Cum Şub 23, 2018 8:13 pmOnuda düzgün yazamamışsın ki, "bilmem anlatabildim mi?" olacak doğrusu. Diğer türlü yazdığınız şekilde "anlatabildi mi?" soru zarfı siz kendi yazdığınızı değil başkasının yazdığını "O, bu, şu" çoğul kişi tanımı yapmaktasınız.emrebaba55 yazdı: Cum Şub 23, 2018 8:10 pm Arkadaşlar Tamam haklısınız. bakın sonuna ne yazmışım "bilmem anlatabildi mi ?"
Haliksiniz evet ama hocam insanlarin gururunu incitmeyelim belki yasi kucuktur kardesimizin (yanlis anlamayin).

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
@Konu Acan Yaşı kucuk ise en cok onun dogru yazmasi lazim yani Sonucta okulda okuyor olmasi lazim degilmi ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 331
- Server Ip/DNS: 213.238.173.109
- Clan İsmi: ForgottenS
- İletişim:
@Leooo O Zaman sen okulda okumadin ????
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
@emrebaba55 Yanlis anlamissin kardesim arkadas diyorki belki yasi kucuktur diye bende okulda okudum. Hatta ben Türkiyede kalmama ragmen dogru yazip anlatiyorum derdimi. İyi günler.
Linklerini gizle |