Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CS 1.6 Adam Ateş ederken mermi bitmeme

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

emrebaba55 yazdı: Cum Şub 23, 2018 8:10 pm Arkadaşlar Tamam haklısınız. bakın sonuna ne yazmışım "bilmem anlatabildi mi ?"
Onuda düzgün yazamamışsın ki, "bilmem anlatabildim mi?" olacak doğrusu. Diğer türlü yazdığınız şekilde "anlatabildi mi?" soru zarfı siz kendi yazdığınızı değil başkasının yazdığını "O, bu, şu" çoğul kişi tanımı yapmaktasınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

İlyas ERTEKİN

Mesaj gönderen İlyas ERTEKİN »

TeamTR yazdı: Cum Şub 23, 2018 8:13 pm
emrebaba55 yazdı: Cum Şub 23, 2018 8:10 pm Arkadaşlar Tamam haklısınız. bakın sonuna ne yazmışım "bilmem anlatabildi mi ?"
Onuda düzgün yazamamışsın ki, "bilmem anlatabildim mi?" olacak doğrusu. Diğer türlü yazdığınız şekilde "anlatabildi mi?" soru zarfı siz kendi yazdığınızı değil başkasının yazdığını "O, bu, şu" çoğul kişi tanımı yapmaktasınız.

Haliksiniz evet ama hocam insanlarin gururunu incitmeyelim belki yasi kucuktur kardesimizin (yanlis anlamayin).

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

Konu Acan yazdı: Cum Şub 23, 2018 8:25 pm
TeamTR yazdı: Cum Şub 23, 2018 8:13 pm

Haliksiniz evet ama hocam insanlarin gururunu incitmeyelim belki yasi kucuktur kardesimizin (yanlis anlamayin).
Gurur b u kadar kısa sürede incinecek bir şey değil :) Türkçeye saygımız olmalı kullandığımız dile özen göstermemiz lazım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Leooo
Clan İsmi: Azerbaycan

Mesaj gönderen Leooo »

@Konu Acan Yaşı kucuk ise en cok onun dogru yazmasi lazim yani Sonucta okulda okuyor olmasi lazim degilmi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
-CanYakaNNN^^
Server Ip/DNS: 213.238.173.109
Clan İsmi: ForgottenS
İletişim:

Mesaj gönderen -CanYakaNNN^^ »

@Leooo O Zaman sen okulda okumadin ????

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Leooo
Clan İsmi: Azerbaycan

Mesaj gönderen Leooo »

@emrebaba55 Yanlis anlamissin kardesim arkadas diyorki belki yasi kucuktur diye bende okulda okudum. Hatta ben Türkiyede kalmama ragmen dogru yazip anlatiyorum derdimi. İyi günler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli