Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Tekrardan özür diliyorum. jottA

Şikayet bölümü KAPALIDIR
---------------------------------

Yasaklı clan veya kişilerin tekrar aramıza katılabilmesi bu bölümü kullanarak açıklama yapması gerekmektedir.
Konu açarken yasaklanan klanın ismi, e posta adresi ve yasaklandığı forum linki verilmez ise konu onaylanmayacaktır
-------
Kural ihlali yapan, haksız rekabete yol açan , CSD ailesinde barınması yasak olan kişileri KANITLAR sunarak bizlere şikayet edebilirsiniz.
--------
Yalnızca forumda aktif olan üyeler veya CSDurağı üzerinde hizmeti bulunan kişiler şikayet konusu oluşturabilir.

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
AndFor

Mesaj gönderen AndFor »

Beyler öncelikle selamun aleyküm.Bildiğiniz gibi CsDurağından yasaklıyım.Kendi serverimi tekrardan kurmak ve Türkiye ve Dünya sıralamasına tekrar girmek istiyorum.Eskiden olduğu gibi 202 rankı görmüştüm.Şimdi burdan tekrardan saldırdığım bütün serverlerden özür diliyorum.Ömer TELLİ Beyefendinin dediği gibi 2-3 ay sonra geri gel demişti tekrar özür konumu açıyorum. Başta Ömer TELLİ Olmak üzere saldırdığım bütün serverlerden özür diliyorum.Lütfen anlayışla karşılayın.

[@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Hero
Server Ip/DNS: 213.238.173.16-28
Clan İsmi: Wild

Mesaj gönderen Hero »

Öncelikle biz kabul etmıyoruz kardeşim ozurunu .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

KelAynak.

Mesaj gönderen KelAynak. »

Burda 10'larca konu açıp milletin annesine babasına sövmedin.Saldırı yaptın saldırı yapmakta suç ancak suçunun affedilmesi konusunda özürünü kabul ediyorum. Hata yaptığını anladıysan ve birdaha yapmıyacaksan baş tacısın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

dozean
Server Ip/DNS: 213.238.173.48
Clan İsmi: Ayyildiz Tim

Mesaj gönderen dozean »

@hero 'ya katılıyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Mesaj gönderen serkan ebcin »

2-3 ay olmadı ve saldırdığın sunucuların sahibinden özür dilemen lazım benden dilemedin mesela bende kabul etmiyorum gerçekten pişman olsaydın kabul eden ilk kişi ben olurdum..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Opensive

Mesaj gönderen Opensive »

Ben olumlu yanıtlıyorum çünki hata yaptığını anladıysa ve birdaha yapmıcaksa sıknıtı yok. Ve yasağın kalktıktan sonra yaparsan bence bu sfer hiç kimse affetmez.Özürünü kabul ediyorum ben.
Hatasız Kul Olmaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
AndFor

Mesaj gönderen AndFor »

Öncelikle serkan ebcin.Burda ben yukardaki arkadaşında dediği gibi 10larca belkide 100lerce konu açıp milletin anasına babasına sövmedim.Sövmemde burda küfür ettiğim arkadaşlar vardır tabiki hepsi onlar şahsi meselelerdendir burda hepimiz biliyoruz sen burda 10larca konu açtın.Başta Ömer TELLİ'olmak üzere herkese küfür ettin.Ona bakılırsa benim yasağım olmasaydı serverim hala devam etmiş olsaydı seninde özür dilemen gereken ilk kişi ben olurdum.Banada onca küfür saldırı yaptın değilmi ? ama gel görki yasağım var.İnşallah kalkar serverimin başına tekrar geçmek istiyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Q-Quant

Mesaj gönderen Q-Quant »

Hatanı anlayıp pişman olduysan ve hepimizden özür diliyorsan bence affedelim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

volkan

Mesaj gönderen volkan »

özürün kabul edilmiştir. birdaha CSDurağı ailesine saldırı yapmamak üzere.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Tasarimci v2

Mesaj gönderen Tasarimci v2 »

Bir önceki konunda olduğu gibi Ömer Telli hiç bir şekilde server sahiplerinden özrünü dilemediğin sürece affedilmeyeceğini söylendi. Ömer telliyi etiketleyeceğine zamanında saldırı yaptığın serverların yada klanların isimlerini ver ki daha inandırıcı olsun :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli