Tekrardan özür diliyorum. jottA
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4
Tasarimci v2 Kardeş.Burda hepinizden ve saldırdığım serverlerden deyince saten saldırdığım serverlerden özür diledim oluyor.Ama İNŞALLAH Kalkıcak ALLAHIN izniyle.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
özürün kabul edilmiştir. birdaha CSDurağı ailesine saldırı yapmamak üzere.
Linklerini gizle |
-
@serkan ebcin kardeşim üstte özür dilemek konuşu geçince senin bu forumdaki bütün herkesten binlerce kez özür dilemen gerekirdi.Diledinmi herkesten teker teker ? dilemedin. belki göz boyama şekli gidip klanı gelişmiş 5-6 serverden özür dilemiş olabilirsin.
Linklerini gizle |
-
@KelAynak ben herkesten tek tek özür diledim herkes dediğim tüm videolarımdaki klan sahipleriyle konuştum % 90 çözdüm zaten forumda konu açmadan konuştum forumda konu açmam planlı birşey değildi yani anlatmak istediğim şu gerçekten pişman olsaydı ben affedılmesını ısterdım ama gerçekten pişman değil bu konu hakkındakı fıkrımı yazdım daha fazla yorum atmayacagım ben forumda guzel bır kıtle kazandım çevre kazandım allaha şükür bu tur konulara yorum atmak ıstemıodum ama atasım geldı
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
@AndFor Kardeşim Aradan 2 2.5 Ay Gibi Bir Süre Geçti Artık Bu Boş İşlerle Uğraşmıorum Diyorsan İnşallah Kalkar Yasağın Kardeşim
Linklerini gizle |
-
eskiden affetmemişti şimdi affedebilir.özürün kabul edildi.birdaha yapmamak şartıyla
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4
serkan ebcin benden dilemedin.Eskiden yani.Şimdi benim senden dilemem gerek gerçi.
Linklerini gizle |
-
eskiden affetmemişti şimdi affedebilir.özürün kabul edildi.birdaha yapmamak şartıyla
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Ek 1 ay süre ile forumda konu açan kişilere yardımcı olursan , forumda kurallara uygun şekilde paylaşımlar yaparsan yasağın kaldırılacaktır. Buda sana son kez kendini insanlara affettirme şansıdır
Linklerini gizle |