Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Tekrardan özür diliyorum. jottA

Şikayet bölümü KAPALIDIR
---------------------------------

Yasaklı clan veya kişilerin tekrar aramıza katılabilmesi bu bölümü kullanarak açıklama yapması gerekmektedir.
Konu açarken yasaklanan klanın ismi, e posta adresi ve yasaklandığı forum linki verilmez ise konu onaylanmayacaktır
-------
Kural ihlali yapan, haksız rekabete yol açan , CSD ailesinde barınması yasak olan kişileri KANITLAR sunarak bizlere şikayet edebilirsiniz.
--------
Yalnızca forumda aktif olan üyeler veya CSDurağı üzerinde hizmeti bulunan kişiler şikayet konusu oluşturabilir.

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
AndFor

Mesaj gönderen AndFor »

Tasarimci v2 Kardeş.Burda hepinizden ve saldırdığım serverlerden deyince saten saldırdığım serverlerden özür diledim oluyor.Ama İNŞALLAH Kalkıcak ALLAHIN izniyle.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

volkan

Mesaj gönderen volkan »

özürün kabul edilmiştir. birdaha CSDurağı ailesine saldırı yapmamak üzere.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

KelAynak.

Mesaj gönderen KelAynak. »

@serkan ebcin kardeşim üstte özür dilemek konuşu geçince senin bu forumdaki bütün herkesten binlerce kez özür dilemen gerekirdi.Diledinmi herkesten teker teker ? dilemedin. belki göz boyama şekli gidip klanı gelişmiş 5-6 serverden özür dilemiş olabilirsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Mesaj gönderen serkan ebcin »

@KelAynak ben herkesten tek tek özür diledim herkes dediğim tüm videolarımdaki klan sahipleriyle konuştum % 90 çözdüm zaten forumda konu açmadan konuştum forumda konu açmam planlı birşey değildi yani anlatmak istediğim şu gerçekten pişman olsaydı ben affedılmesını ısterdım ama gerçekten pişman değil bu konu hakkındakı fıkrımı yazdım daha fazla yorum atmayacagım ben forumda guzel bır kıtle kazandım çevre kazandım allaha şükür bu tur konulara yorum atmak ıstemıodum ama atasım geldı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

YeKTaBEYy
Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
İletişim:

Mesaj gönderen YeKTaBEYy »

@AndFor Kardeşim Aradan 2 2.5 Ay Gibi Bir Süre Geçti Artık Bu Boş İşlerle Uğraşmıorum Diyorsan İnşallah Kalkar Yasağın Kardeşim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

volkan

Mesaj gönderen volkan »

eskiden affetmemişti şimdi affedebilir.özürün kabul edildi.birdaha yapmamak şartıyla

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
AndFor

Mesaj gönderen AndFor »

serkan ebcin benden dilemedin.Eskiden yani.Şimdi benim senden dilemem gerek gerçi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

volkan

Mesaj gönderen volkan »

eskiden affetmemişti şimdi affedebilir.özürün kabul edildi.birdaha yapmamak şartıyla

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Ek 1 ay süre ile forumda konu açan kişilere yardımcı olursan , forumda kurallara uygun şekilde paylaşımlar yaparsan yasağın kaldırılacaktır. Buda sana son kez kendini insanlara affettirme şansıdır

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli