cs15.csduragi.com hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 345
- Server Ip/DNS: Ts3.jessinary.net
- Clan İsmi: JessinarycLan
- İletişim:
cs15.csduragi.com hk.
Biliyorum Şikayet Bölümüne Atıcaktım Ama Şuan Önemli Bir Durum Olduğu İçin Buraya Atıyorum. https://youtu.be/S5okvVcMJGg Şu Videoda Gördüğünüz Gibi Cs15 Satılık Diye Yazıyor Bakıyorum Konuşuyorum AhmetTURAN İle Oda Satılık oldugunu soyluyor ve konusmaya devam ettıgımızde adamların ts sıne gıdıyoruz sunucu sahipleri ile konuşuyoruz. işte o video. https://www.youtube.com/watch?v=0fMQGNsustQ Burdada O cs15in Sahipler İle Konuşuyoruz. + Olarak Videoyu Çektikten Sonra Bizim Ts3e Gelip Ömer Telliye Küfür Ediyorlar. Onuda Birazdan Atacağım Gereği Yapılır Umarım.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
-
- İletişim:
-
Yasaklı Üye
cs15.csduragi.com hk.
Hatalıyım. Çünkü video'da işteyim ve muhabbet ne anlamamıştım bile asıl server sahibi benim sövme muhabbeti gelince ömer telli ben sövmedim bi insanın hic bir seyine sövmemde
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
cs15.csduragi.com hk.
Ortaklarım server alt klan olarak adam geldi muhabbeti oldu sonradan benden habersiz satmaya çalıştı o esnada zaten hattayım gören varsa görebilir. Biz insan gibi rica etmiştik yanlışlık oldu hata oldu diye ama teşekkür ederim. Atmaması gerektiğini ve asgari ücret üzerine çalıştığımı ricada bulunmuştum kendilerinede ben sonradan olayı anlamıştım.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
Yasaklı Üye
cs15.csduragi.com hk.
ben video yok demedim ben sövmedim ben sövmem demiştim ama. Aslada ben kac kere csd ban yedim kac kez emekçi bir insanım ve bu yapılan benim tarafıma yanlıs yapan adam affetmem bunla ilgili işte oldugumda belli.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
cs15.csduragi.com hk.
900TL Ücretim ömer telliye değil size haram olsun 900TL Asgari ücretimin yarısını yaktınız tebrik ederim. Ömer telli haklıdır ban hakediyorum.
Linklerini gizle |
-