Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

яєввєℓισи gαмιиg αяєα [ѕιncє 2013]

CSDurağı üzerinden hizmet aldığınız sunucunuzun tanıtımını yapabilirsiniz.
Clan duyurunuzu paylaşabilir, clanınıza server, serverınıza clan arayabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
Kullanıcı avatarı

FatihBey21512

Mesaj gönderen FatihBey21512 »

Başarılar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

LoseBasgan
Clan İsmi: MoonGaming

Mesaj gönderen LoseBasgan »

Rebellion ENESIZM ve NOELDAYI'nındır hade eyw.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
KARAKTER

Mesaj gönderen KARAKTER »

LoseBasgan yazdı: Sal Mar 24, 2020 10:50 am Rebellion ENESIZM ve NOELDAYI'nındır hade eyw.

Resim

Aynen Onların ;)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

LoseBasgan
Clan İsmi: MoonGaming

Mesaj gönderen LoseBasgan »

KARAKTER yazdı: Sal Mar 24, 2020 11:16 am
LoseBasgan yazdı: Sal Mar 24, 2020 10:50 am Rebellion ENESIZM ve NOELDAYI'nındır hade eyw.

Resim

Aynen Onların ;)
Grupta ENESIZM de var :D Sende atılmadan önce ordaydın :) GrubuYönet/ENESIZM/KullanıcıyıYoneticiliktenÇıkar :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

FatihBey21512

Mesaj gönderen FatihBey21512 »

Kan kokusu alıyorum burda fena şeyler olacak gibi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

Ben bu klan ismi benimdir demedim. 3,4 yıl açılmayan sunucuyu tekrardan canlandırıp, bir çok kişinin hafızasına başarımla geçtim. İnsanlara grup benimdir diye empoze etmen çok yanlış.

Burada da söyleyeyim, MoonGaming ismini de ben sahiplenmedim. GMod roleplay sunucusunda bir DarkRP modu kullanan kişilerin isimidir. Bu isimi kötüye kullanmıyorsam, ne onlar için problem vardır, ne de benim için problem vardır. Kimseyi de germemeli bu konu. Her gelip soran kişilere de aynı cevabı verdim. Teşekkürler.

(Rebellion isminin en basit tanımı TeamTR gibidir. Nesil değişiyor. O devir biter, başkası alır yüceltir. Bir başkası gelir çöp eder.)
ayıp.PNG
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MustafaBaskan

Mesaj gönderen MustafaBaskan »

Klanın asıl sahibi kim olduğu umrumda değil ama bu klanı yücelten @ENESIZM ve @noeldayi olduğuna adım kadar eminim.

Başarılar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MANAFOR*
İletişim:

Mesaj gönderen MANAFOR* »

Başarılar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AlperYilmazOfficial
Clan İsmi: TeamTR GaminG
İletişim:

Mesaj gönderen AlperYilmazOfficial »

ENESIZM yazdı: Sal Mar 24, 2020 2:43 pm Ben bu klan ismi benimdir demedim. 3,4 yıl açılmayan sunucuyu tekrardan canlandırıp, bir çok kişinin hafızasına başarımla geçtim. İnsanlara grup benimdir diye empoze etmen çok yanlış.

Burada da söyleyeyim, MoonGaming ismini de ben sahiplenmedim. GMod roleplay sunucusunda bir DarkRP modu kullanan kişilerin isimidir. Bu isimi kötüye kullanmıyorsam, ne onlar için problem vardır, ne de benim için problem vardır. Kimseyi de germemeli bu konu. Her gelip soran kişilere de aynı cevabı verdim. Teşekkürler.

(Rebellion isminin en basit tanımı TeamTR gibidir. Nesil değişiyor. O devir biter, başkası alır yüceltir. Bir başkası gelir çöp eder.)
ayıp.PNG
yalnız bizde nesil değişmedi, teamtr 2015 senesinde can ile bana geçtiğinde bize devredildi domainleri ile birlikte, asıl kurucumuz Şahin abi şuan bile gelir sohbet eder kendisi, hala onu clan sahibi olarak görürüz, çünkü adı ve clana imajı veren odur .d
ama örneklemen doğru, Rebellion ismini ben sizde gördüm ve sizde tanıdım, bu konu içinde diyeceklerim bu kadardır, uzatıp konuyu hiç çöp etmek istemiyorum herkese başarılar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

AlperYilmazOfficial yazdı: Sal Mar 24, 2020 5:27 pm
ENESIZM yazdı: Sal Mar 24, 2020 2:43 pm Ben bu klan ismi benimdir demedim. 3,4 yıl açılmayan sunucuyu tekrardan canlandırıp, bir çok kişinin hafızasına başarımla geçtim. İnsanlara grup benimdir diye empoze etmen çok yanlış.

ayıp.PNG
yalnız bizde nesil değişmedi, teamtr 2015 senesinde can ile bana geçtiğinde bize devredildi domainleri ile birlikte, asıl kurucumuz Şahin abi şuan bile gelir sohbet eder kendisi, hala onu clan sahibi olarak görürüz, çünkü adı ve clana imajı veren odur .d
ama örneklemen doğru, Rebellion ismini ben sizde gördüm ve sizde tanıdım, bu konu içinde diyeceklerim bu kadardır, uzatıp konuyu hiç çöp etmek istemiyorum herkese başarılar
işte kurucu değişmesi, nesil değişmesi gibidir bence

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala