яєввєℓισи gαмιиg αяєα [ѕιncє 2013]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
-
-
- Clan İsmi: MoonGaming
Rebellion ENESIZM ve NOELDAYI'nındır hade eyw.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 16
-
- Clan İsmi: MoonGaming
Grupta ENESIZM de var

Linklerini gizle |
-
Kan kokusu alıyorum burda fena şeyler olacak gibi.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Ben bu klan ismi benimdir demedim. 3,4 yıl açılmayan sunucuyu tekrardan canlandırıp, bir çok kişinin hafızasına başarımla geçtim. İnsanlara grup benimdir diye empoze etmen çok yanlış.
Burada da söyleyeyim, MoonGaming ismini de ben sahiplenmedim. GMod roleplay sunucusunda bir DarkRP modu kullanan kişilerin isimidir. Bu isimi kötüye kullanmıyorsam, ne onlar için problem vardır, ne de benim için problem vardır. Kimseyi de germemeli bu konu. Her gelip soran kişilere de aynı cevabı verdim. Teşekkürler.
(Rebellion isminin en basit tanımı TeamTR gibidir. Nesil değişiyor. O devir biter, başkası alır yüceltir. Bir başkası gelir çöp eder.)
Burada da söyleyeyim, MoonGaming ismini de ben sahiplenmedim. GMod roleplay sunucusunda bir DarkRP modu kullanan kişilerin isimidir. Bu isimi kötüye kullanmıyorsam, ne onlar için problem vardır, ne de benim için problem vardır. Kimseyi de germemeli bu konu. Her gelip soran kişilere de aynı cevabı verdim. Teşekkürler.
(Rebellion isminin en basit tanımı TeamTR gibidir. Nesil değişiyor. O devir biter, başkası alır yüceltir. Bir başkası gelir çöp eder.)
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Klanın asıl sahibi kim olduğu umrumda değil ama bu klanı yücelten @ENESIZM ve @noeldayi olduğuna adım kadar eminim.
Başarılar.
Başarılar.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: TeamTR GaminG
- İletişim:
yalnız bizde nesil değişmedi, teamtr 2015 senesinde can ile bana geçtiğinde bize devredildi domainleri ile birlikte, asıl kurucumuz Şahin abi şuan bile gelir sohbet eder kendisi, hala onu clan sahibi olarak görürüz, çünkü adı ve clana imajı veren odur .dENESIZM yazdı: Sal Mar 24, 2020 2:43 pm Ben bu klan ismi benimdir demedim. 3,4 yıl açılmayan sunucuyu tekrardan canlandırıp, bir çok kişinin hafızasına başarımla geçtim. İnsanlara grup benimdir diye empoze etmen çok yanlış.
ayıp.PNG
ama örneklemen doğru, Rebellion ismini ben sizde gördüm ve sizde tanıdım, bu konu içinde diyeceklerim bu kadardır, uzatıp konuyu hiç çöp etmek istemiyorum herkese başarılar
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
işte kurucu değişmesi, nesil değişmesi gibidir benceAlperYilmazOfficial yazdı: Sal Mar 24, 2020 5:27 pmyalnız bizde nesil değişmedi, teamtr 2015 senesinde can ile bana geçtiğinde bize devredildi domainleri ile birlikte, asıl kurucumuz Şahin abi şuan bile gelir sohbet eder kendisi, hala onu clan sahibi olarak görürüz, çünkü adı ve clana imajı veren odur .dENESIZM yazdı: Sal Mar 24, 2020 2:43 pm Ben bu klan ismi benimdir demedim. 3,4 yıl açılmayan sunucuyu tekrardan canlandırıp, bir çok kişinin hafızasına başarımla geçtim. İnsanlara grup benimdir diye empoze etmen çok yanlış.
ayıp.PNG
ama örneklemen doğru, Rebellion ismini ben sizde gördüm ve sizde tanıdım, bu konu içinde diyeceklerim bu kadardır, uzatıp konuyu hiç çöp etmek istemiyorum herkese başarılar
Linklerini gizle |