Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

mProGaming Pro Public Area

CSDurağı üzerinden hizmet aldığınız sunucunuzun tanıtımını yapabilirsiniz.
Clan duyurunuzu paylaşabilir, clanınıza server, serverınıza clan arayabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.

Narberal

Mesaj gönderen Narberal »

@lite & @uzman59 öncelikle ben bir steam kullanıcısıyım ve mProGaming adlı sunucuda VAC Koruma Sistemi mevcuttur ve benim bildiğim kadarıyla VAC Koruma Sistemi bulunan serverlerde bir steam kullancısı hile açarsa tüm VAC Koruma Sistemi kullanan serverlere süresiz olarak erişemez. Ayrıca ego doğru lekelidir lakin sizin attığınız çamur ise benim servere tekrar girip küfretmemdir. Ben servere tekrar girip hakkımı yediğinizi, kanıtınız olmadan banladığınızı ve onca sohbetimiz sadece birer boş laftan ibaretmiş bunu söyledim. Küfür falan etmedim yani o kadarda abartma ben saygılı bir insanım ama bana saygısız davranana bende saygılı olmam(saygısızlığımın bir sınırı vardır asla küfretmem). @uzman59 ayrıca aramızda demedi bizzat chatten oyuncuya dedi. Onun dışında bana sürekli bot diyorlardı falan şaka amaçlı ama ben şaka amaçlı top15 de 1 ve 2. benim 2 haftalık adminlik mi alacağım sözünü ciddiye almışlar ve gülerek söylemiştim çokta uzatmadım 1-2 defa dedim. Ben kesinlikle saygımı bir kez olsun bırakmadım ve ben bu oyunu 2009 yılından 2015 yılına kadar oynadım 2 yıldır da oynamıyordum geçen hafta başladım ve kendime kalıcı server arıyordum oraya girdim bende. Uğur abi senin özel konuşmalarınla ilgili bir şey demiyorum sadece benim oyun hakkımı kanıtın olmadan elinden alıyorsun sen şu mantıkla yürüyorsun: '' Dünya düz diyen 10 bin kişiyse ve değil diyen 1 kişiyse dünya düzdür. ''
Şimdi benim tek isteğim kalıcı bir server, güzel bir ortamdı ki bunu elde ettiğimi düşünüyordum, ta ki ban yiyene kadar çok istiyorsanız TW verseydim oynarken zleseydin veya videoya alsaydım oynayışını yani ne bu amaç ve hakkım bu noktada yeniyor işte. Ben hilesiz(cfg bile olmadan) oyunumu oynuyorum geliyorsunuz hilesin tak ban. Hem iftira hem hakkıma girmek şimdi Uğur ABİ adalet mi bu ben sana abi dedim saygı duydum peki hani bunun karşılığı banla mı?
Şunlara da açıklık getireyim;
1) Server yeni açıldığı için klana alınmadım.
2) Adminlik de server sahibinin kararıdır ve teşekkür etmiştim...
3) Abi bu çok saçma bir durum olmuş. Kusura bakma örnek amaçlı diyeceğim; sen ailene karşı bir şey yapmadığın halde ailen sana iftira atıp evden kovsa bu durum sana da ters olmaz mıydı sende o güne kadar mutluydun ve o ailede kalmaya devam edecektin.
4) Ben oyunları ciddiye alırım ve zaman geçirmek için sevdiğim şeylerden biridir.
5) Serverde adminlik görevimide yapardım(banlanmasaydım) ve benim saygı olsun şu olsun bu olsun hiçbir yanlışım olmadı. Server sahibinin kendisinede hile diyenler oldu(başka serverlerde de mutlaka olmuştur.) bu halde banlayalım gitsin serverinide elinden alalım. (Bana yaptığının değişik versiyonu örnek olsun diye dedim. Serveri elinden alınması gibi bir şeyi elbet istemem onun emeğidir.)
Uğur abi sana olan saygımı ve kısa süren sevgimi de hiçe sayarak başka oyuncuları dinlediğin içinde kınıyorum.
Kendine iyi bak umarım iyi yerlere gelirsin ve bu hatayı bir başkasına yapmazsın.
Not: O yorumu yazarken kötüledim tabii çünkü hakkım yendi ama bu yazımı tüm ciddiyetimle ve hiçbir iftira veya değişiklik olmadan yazıyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Narberal

Ekleme;
Ayrıca sen çok isteseydin ben verirdim tw sana sen izlerken beni oynardım ben yok 4 kişi izledi yok 5 kişi falan fazla umrumda değil. Ayrıca saat 23:00'a kadar niye specte duruyor diye mantık yürüt demişsin ben aklıma bile getirmedim çünkü güveninizi kazanmış olduğumu düşünüyordum ne yazık böyle bir şey hiç olmamış :D
Ya aslında fazla diyecek bir şeyim yok. Umarım bir gün karşılığını alırsın diyerek gidiyorum. Bir şey diyecek olursan cevaplarım buradan sonuçta serverden olsun ts3'den olsun bir konuşma bile yapmadık. Gerçekten direk banlayarak her yerden güzel bir mantık seçtin ve bana herhangi bir mazeret, savunma veya kanıtlama yapacak fırsat bırakmadım ve dümdüz önemsemeden ilerledin. Yalnız bu yolda dümdüz ilerlersen hiç durmadan arada sadece kötüler değil iyilerde ezilir ve tekrar söylüyorum. EĞER YANLIŞ DEĞİLSE VAC KORUMA SİSTEMİ OLAN SERVERLERDE STEAM OYUNCUSU HİLE AÇTIĞI AN SİSTEM TARAFINDAN FARKEDİLİP SÜRESİZ BAN YER VE TÜM VAC KORUMA SİSTEMİ OLAN SERVERLERE ASLA GİREMEZ VE EĞER GERÇEKTEN BÖYLEYSE BU BENİM HİLE OLMADIĞIMIN %100 KANITIDIR VE SENDE BENİM HİLE OLMADIĞIMI BİLİYORSUN BENCE SADECE UMURSAMIYORSUN VE HALA SAVUNUYORSUN. EĞER KELİMELERİN HEPSİNİ EKSİKSİZ OLARAK OKUDUYSAN TEŞEKKÜR EDERİM.
Steamdan ekledim özel olarak konuşmak için ama takmadın çünkü önemsemiyorsun HİLE OLSAM DA OLMASAMDA SEN KENDİ YOLUNA BAKCAKSIN BU KESİN. Sen cidden bir insanı dinleme gereğinde bile bulunmadın ve bu saygısızlıktır bu yüzden sen saygıyı haketmiyorsun aslında.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
lite
Server Ip/DNS: cs174.csduragi.com
Clan İsmi: MasterProGaming

Mesaj gönderen lite »

@Narberal Kardeşim Öncelikle yazdığın herşeyi son satırına kadar okudum yazdığın içinde teşekkür ediyorum. Öncelikle VAC sistemine gelelim Bilgin Yanlış. Zira Bir Zamanlar forumda dönen hile engelleme plugin vb konularda çoğu servera deneme amaçlı kendi serverim dahil hileli giriş yaptık 1-2 kişi ve VAC hiç birşey yapmadı. steam konusuna gelince 31 günlük Ay süresince 1 defa dahi resetlemiyorum bilgisayarımı konuşmalar arasında duymuşsundur bunu da. steamdan ileti falan gelmedi bana gelseydi mutlaka kabul ederdim arkadaşlığını. yaklaşık 25 dk önce serverde tekrar banladım seni. o kadar kötüleyip neden geriye geldin abicim ? adalet aranacak olursa toplantı günlerimiz belli toplantı günleri zamanı haber verirsin toplanılır bakılır. belkide banlama sebebimiz sadece hile değildir ? hileden ziyade ben senin o ts de yüzlerce kez uyarmamıza ragmen hoparloru durmadan kapatmandı belki de ? bunca yazına bir sürü yazı yazmaya uğraşmayacağım. Dediğim gibi yeni bir işe girdiğinde dahi 15 gün deneme süresi vardır. kendine iyi bak abicim allaha emanetsin. şuan bakıcam steameda...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Narberal

@ÖmerTelli konunun kapanmasını rica ediyorum.
Bu klan tanıtımı konusunu bir tartışmaya sürükleyerek konu dışına çıkardım ve insanlar bu gereksiz tartışmayı okumak zorunda değil. Bu yüzden konunun kaldırılmasını veya ilgili mesajların silinmesini rica ediyorum.
Saygılarımla, Narberal.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
lite

Mesaj gönderen lite »

[2017.04.23] [01:30:24] NoSpread Warn Add: ID [15] Name [Narberal] Steam [STEAM_0:0:176914003] IP [85.97.35.60:27005] Warn [17]
[2017.04.23] [01:30:24] NoSpread Warn Add: ID [15] Name [Narberal] Steam [STEAM_0:0:176914003] IP [85.97.35.60:27005] Warn [19]

Şuan Ts adresimde bulunuyorsun Narberal.. Yekta Bey topic12930.html burda da belirttiği gibi. şimdi neyi savunuyorsan savun kardeşim. 2. şansı verdim tekrar güvendim kendi adamım temiz değil demesine rağmen ağzımı açmadım oynattım aniden ss aldım ss de temiz dedim ama server bu uyarıyı verince birde burda yekta bey kalkıp banlanması gereken bir durum diyorsa kusuruma bakma plugini yazan o !

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

NumanKaya

Mesaj gönderen NumanKaya »

başarilar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
lite

Mesaj gönderen lite »

@NumanKaya Teşekkürler Dostum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Narberal

Serverin beni banlaması sonucu onlara inat olsun diye serveri kötüledim.
Server ve adminlerin hakkında dediklerim yalandı.

`` Haktan bahsetmiştim yazımda sonradan düşündüm de bende onların hakkına giriyorum... Bu yüzden söylemek istedim bilginiz olsun. ``

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala