Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

mProGaming Pro Public Area

CSDurağı üzerinden hizmet aldığınız sunucunuzun tanıtımını yapabilirsiniz.
Clan duyurunuzu paylaşabilir, clanınıza server, serverınıza clan arayabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

Mesaj gönderen vanessaaa »

Başarılar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

Basarılar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

KILLI
Clan İsmi: MahaLLe Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen KILLI »

MahaLLe Gaming olarak başarılar dileri.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Narberal

Mesaj gönderen Narberal »

Başarılar dilemem.
En son Narberal tarafından Çrş Nis 19, 2017 11:59 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

|.Gene[R]aL.|
Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
Clan İsmi: STH Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen |.Gene[R]aL.| »

Başarılar.

Kod: Tümünü seç

Server ip : cs6.csduragi.net / cs1.sthgaming.org
Team Speak3 ip : ts26.csduragi.com
Web Adresi : www.sthgaming.org

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Narberal

Mesaj gönderen Narberal »

Server de tam 1 hafta boyunca oynadım. 1. Gün klana alındım. O gün veya ertesi gün sanırsam server sahibi hilesin sen vesaire dedi verdim tw baktı her şeye cfg dahi veya herhangi bir 3. parti yazılım yoktu. Ondan sonra 6. Günün sonunda adminlik verdiler falan bende adminlik görevimi yapmaya çalıştım az buçuk gerçi pek bir şey yapmama gerek yoktu zaten yapmadım da sadece 1 tane gag atmıştımdır muhtemelen neyse ondan sonra 7. gün yani bugün oyunumu oynuyordum kim attı bilmiyorum banı muhtemelen server sahibi( :D ) direk '' aç kapa yapıyosun '' diyerek süresiz banı çaktı. Sonrasında tekrar girdim küfürlü reason ve gene ban :D
Aslında buraya saygılı bir biçimde düzgünce bir 40 satır yazı yazmıştım ama sildim fazla ayrıntıya girmeye gerek yok ne oldukları ortada.

~~ Hakkımı Helal Etmiyorum. İnşallah seninde hakkıma girdiğinin 100 katı kadar hakkına girerler. ~~

Not: Bunu görecek misin onu bile bilmiyorum ama umrumda değil tek isteğim bilesin ki hakkımı yedin ve 100 katı kadar hakkına girilmesini istiyorum. Hadi görüşürüz güzel bir 7 gündü. Sana birilerinin saygılı olmasını istiyorsan önce kendin başkalarına karşı saygılı olmalısın.

*Hepsi küfürbaz heriflerin teki egoluların teki bu servere girmeyin boş yere :D
Kendi serverinin oyuncusuna a&k aptalı niye vurmuyorsun diyen bir server sahibinden bir şey beklenmez.
SERVER NOTU: KLASİK TEAMWİEVER BAKTIĞI HALDE BAN ATAN BİR ADMİNE SAHİP AYRICA KÜFÜRBAZLAR.
Olur da girecek olursanız size adminlerden birisi hile misin vesaire gibi bir laf ettiği an çıkın siz ne kadar kanıtlarsanız kanıtlayın bir şey farketmeycek ve ban yiyeceksiniz. İyi oyunlar dilerim.

Kimsede böyle insanların başarılı olmasını dilemesin böyle insanlar başarılı olursa... :D

~~ Yediremedikleri oyuncuları banlayan ve kendi oyuncusuna '' aptal ne yapıyorsun sen '' diyen admin ve server sahipleri her daim başarılı olamazlar, olmasınlar da :D ~~

7 Sene oynadım bu oyunu ama hayatımda ilk defa böyle server admini ve sahibi görüyorum. :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Tasarimci v2

Mesaj gönderen Tasarimci v2 »

Başarılar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59
Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan

Mesaj gönderen uzman59 »

Narberal yazdı:Server de tam 1 hafta boyunca oynadım.
~~ Hakkımı Helal Etmiyorum. İnşallah seninde hakkıma girdiğinin 100 katı kadar hakkına girerler.
Kimsede böyle insanların başarılı olmasını dilemesin böyle insanlar başarılı olursa... :D

@Narberal

Bahsetmmiş olduğunuz sunucunun yönetici yada kurucularıdan olmadığınız açık..

Yani sıradan bir " Players " oyuncusunuz , Sunucu yeni açıldığı içinde sanırım ilk gün klana alınmışsın..

Klana alınışınızdan bir süre sonra Adminlik yetkileride verilmiş , buraya kadar güzel ve mutlusun..

Ancak Klan üyelerine yetkiler verilsin verilmesin , bulunduğunuz sunucuda her üyenin gözlemleme süresi/süreci vardır..

Ve anlaşılan odur ki sen bu gözlemleme sürecini geçememişsin ve klandan atılmışsin..

Hile olduğunu düşünmüşler ve " Tw kontrolu " yapılmış ancak bilmeniz gerekir ki her hile tw bakılarak anlaşılamayabilir..

Ve yine sen Klan yönetiminin kendi aralarında Argo kelimeler konuştuklarından bahsetmişsin ,bu olabilir ve normaldir,..

Bu durumu biz sorgulayamayız ,bu duruma ragmen sende klandan atılmadan önce bahsetmiş olduğun klanda üyeydin...

Klandan atılınca mı bu durum sana ters oldu ,atılmasaydın sanırım yine o klanda yer almaya devam edecektin...

Ayrıca bağlı bulunmuş olduğunuz klanı kötülemek için bu kadar dil dökmüşsünüz ve hakkınızı helal etmemişsiniz..

Kanaatimce siz bağlı bulunmuş olduğunuz klanın giderlerine bir destek de bulunmamışsınız,bu durumda ise ..

Hakkınız olmadığınız açık, destek de bulunmamanıza rağmen düşüncelerinizi belirtirken bu kadar yazı kalem almışsınız..

Sunu belirtmem gerekir ki , işin aslı sizin bağlı bulunmuş olduğunuz klandan " helallik almanız " gerekmekte...

Yaptığınız çok ayıp ve kabul edilebilir değildir...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
lite
Server Ip/DNS: cs174.csduragi.com
Clan İsmi: MasterProGaming

Mesaj gönderen lite »

Öncelikle vermiş olduğun cevaptan ötürü sana çok teşekkür ediyorum @Uzman59 Sana gelecek olursak @Narberal Hiç bir konuyu Apaçık anlatmaya uğraşmadan şunu söylemek istiyorum sana. ilk geldiğin günden beri hile hakkında yüzlerce şikayet aldık senden gerek kurucu adminler olsun gerek playerler bizzat ts gelip şikayet etmiş olsun. ve ilk geldiğin günden itibaren yok yetki yok top15 de 1.de 2.de benim 2 hafta olsun adminliğim tarzı konuşmalar. ve adminlik için yapılması gereken gerekli açıklamaların yapılmış olması. bunun akabinde tam yetki dahi verilmeden test sürüşüne yarım depo benzinle çıkartılmış biriydin ve yolda kaldın. birazıcık mantık yürütebilsen kendince sorardın bu adam aksam 23:00 a kadar niye specte duruyor diye. ben serverimı gerek hlsw üzerinden gerek bazı işinde iyi arkadaşların sayesinde her şekilde gözlemleyebiliyorum günlerdir izliyorum seni. bizde tw bak onu yap bunu yap diye güven kazanılmaz bizim sloganımız daima Mpro clan değil ailedir olmuştur. clana alınırsın test sürüşüne çıkarsın tamamlarsan ailenin toplantılarına dahi katılma imkanı verilir depon fullenir. bana yüzün üzerinde şikayet geldi bu adam aç kapa yapıyor dikkatli izleyin gibisinen üzerine 4 kişi izledi seni. ben o 4 kişinin verdikleri karar neticesinde sana yaptırım uygulamadım kendi öz gerekçem ile adamlarla çatışırken gözlemlediklerime dayanarak banladım. ts e geldiğin günden itibaren haparloru dahi açmıyorsun kimse sana mecbur değil oyun içinde seslenerek ts e getirmeye. küfür kıyamet konusuna gelince. Auf ~ praLLeX ben ve galiba Died ve Joqiante arasında ki konuşmalardan bahsetmişsin. Joqi evlidir. died ile auf kardeşimden farksızdır ve onlarda abiden farksız görürler hatta joqi adaşımdır aramızdaki konuşmalar da samimiyetin bir parçasıdır. biz senide içimize almaya uğraştık sen sınıfta kaldın NOT : Clan yeni değil ORT GAMİNG üzerinde Toplanarak Tag Değiştirilmiş Bir clandır. eski ips 231 dir ve inşallah CSD çatısı altında bulunduğumuz sürece ip sıralamasını aşağılara kadar indireceğiz. Son olarak Bizim serverımızda Egosu tavan yapan insan değil disiplini saygısı tavan yapan adamlar mevcuttur. 2. girişinde seni kimse küfürle karşılamadı aksine ettiğin küfürü plugin engelledi ben orda olmasaydım haklısın derdim ama sonuç bu Leke atmaya çalışma Rica ediyorum senden Yaşın 16 daha 12 Yaş var aramızda Rica Ediyorum...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
lite
Server Ip/DNS: cs174.csduragi.com
Clan İsmi: MasterProGaming

Mesaj gönderen lite »

Başarılar Dileyen Tüm Arkadaşlardan Forumdaşlara tek tek teşekkürlerimi Borç bilirim. Eksik olmayın hepinize Başarılar...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala