Yeni Panel
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 12
Yeni Panel
Yeni paneli hiç bilmiyorum eskisinden farkı fazla mı yani server alsam yönetebilir miyim eski bilgilerle
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
Yeni Panel
Yönetemeyecek bişey yok. Alıştıktan sonra yeni panel daha iyi. Eski panel neyse yeni panelde o zaten. Sadece daha gelişmişi diyelimfurkankose yazdı: Cum Oca 31, 2020 1:17 pm Yeni paneli hiç bilmiyorum eskisinden farkı fazla mı yani server alsam yönetebilir miyim eski bilgilerle
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5452
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Yeni Panel
Müşterilerimizin bu şekilde zorluk çekmemeleri için panelin genel hatlarını hiç bozmadık.
Hemen hemen aynı yapıya sahip, üzerine ekstra geliştirmeler geldi rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Yapamadığınız yerleri foruma konu açarak halledebilirsiniz
Hemen hemen aynı yapıya sahip, üzerine ekstra geliştirmeler geldi rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Yapamadığınız yerleri foruma konu açarak halledebilirsiniz
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS49.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: KaoS
Yeni Panel
aslında yeni panele jail sunucuları için jail.ini ye ulaşım daha kolay plugins.ini ye tıklıyosun direkt olarak seni config'e atıyor ordan ayarlıyorsun. Pek karışık değil sadece biraz gezmen lazım tek kötü yanı "ctrl" basarken yan sekme açamıyorsun o kadar.furkankose yazdı: Cum Oca 31, 2020 1:17 pm Yeni paneli hiç bilmiyorum eskisinden farkı fazla mı yani server alsam yönetebilir miyim eski bilgilerle
Linklerini gizle |