Mobil ödeme yapılmıyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 10
Mobil ödeme yapılmıyor
Telefonumda bakiyem var evet yazip gönderiyorum sms onayi gelmedi diyor sebebi neydir acaba
tel no nasil belirticem bide yazarmisiniz
tel no nasil belirticem bide yazarmisiniz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
-
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Mobil ödeme yapılmıyor
turkcell hatlarında 35 tllik bi harcama yapmak gerekiyormuş 1 kerelik daha öncesimden yaptınızmı 35 tllik paket vs. yapmadıysanızda mobil ödeme yapılamıyor olabilir 2 gün önce bendede oldu
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Mobil ödeme yapılmıyor
Ne alaka ?realgaming yazdı:turkcell hatlarında 35 tllik bi harcama yapmak gerekiyormuş 1 kerelik daha öncesimden yaptınızmı 35 tllik paket vs. yapmadıysanızda mobil ödeme yapılamıyor olabilir 2 gün önce bendede oldu
Cok saçma birşey bir cogu kez mobil ödeme yaptım turkcelliyim ve böyle birşey hiç başıma gelmedi...
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Mobil ödeme yapılmıyor
Evet kontrol ettiğimde sms onayı verilmedi gözüküyor.
Bugün mobil ödeme turkcell kısmı tarafında bakım yapılacaktı, ancak bakım bitti. Problem hala devam ediyor olabilir yarın tekrar deneyiniz veya turkcelli arayıp durumu anlatabilirsiniz.
Bugün mobil ödeme turkcell kısmı tarafında bakım yapılacaktı, ancak bakım bitti. Problem hala devam ediyor olabilir yarın tekrar deneyiniz veya turkcelli arayıp durumu anlatabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Mobil ödeme yapılmıyor
Turkcell geçerken faturasız hatta 70 TL meblağ veriyorsunuz. Ve içinde 35 TL lik bir harcama yapamadığınız vakit te internet ödemesine kapalı olarak gözükmekte.ShooTeR yazdı:Ne alaka ?realgaming yazdı:turkcell hatlarında 35 tllik bi harcama yapmak gerekiyormuş 1 kerelik daha öncesimden yaptınızmı 35 tllik paket vs. yapmadıysanızda mobil ödeme yapılamıyor olabilir 2 gün önce bendede oldu
Cok saçma birşey bir cogu kez mobil ödeme yaptım turkcelliyim ve böyle birşey hiç başıma gelmedi...
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Mobil ödeme yapılmıyor
Bende böyle birşey söz konusu olmadı hattımı turkcell bayiden aldığım aldığım gün içerisinde ilk haftada mobil ödeme yaptım yani...Ktalko yazdı:Turkcell geçerken faturasız hatta 70 TL meblağ veriyorsunuz. Ve içinde 35 TL lik bir harcama yapamadığınız vakit te internet ödemesine kapalı olarak gözükmekte.ShooTeR yazdı:Ne alaka ?realgaming yazdı:turkcell hatlarında 35 tllik bi harcama yapmak gerekiyormuş 1 kerelik daha öncesimden yaptınızmı 35 tllik paket vs. yapmadıysanızda mobil ödeme yapılamıyor olabilir 2 gün önce bendede oldu
Linklerini gizle |