Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Mobil ödeme yapılmıyor

Server almadan önce kafanıza takılan soruları bizlere sorabilirsiniz , nasıl server alınacağını detayları ile öğrenebilirsiniz.

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

bedran254
Clan İsmi: StarX` Gaming

Mobil ödeme yapılmıyor

Mesaj gönderen bedran254 »

realgaming yazdı:turkcell hatlarında 35 tllik bi harcama yapmak gerekiyormuş 1 kerelik daha öncesimden yaptınızmı 35 tllik paket vs. yapmadıysanızda mobil ödeme yapılamıyor olabilir 2 gün önce bendede oldu
Bende türkcell kullanıyorum öyle bir sıkıntı yaşamadım istediğim miktarida gönderebiliyorum :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mobil ödeme yapılmıyor

Mesaj gönderen Ktalko »

bedran254 yazdı:
realgaming yazdı:turkcell hatlarında 35 tllik bi harcama yapmak gerekiyormuş 1 kerelik daha öncesimden yaptınızmı 35 tllik paket vs. yapmadıysanızda mobil ödeme yapılamıyor olabilir 2 gün önce bendede oldu
Bende türkcell kullanıyorum öyle bir sıkıntı yaşamadım istediğim miktarida gönderebiliyorum :)
Mevzu istediğiniz kadar ödeme değil.. Çekilecek ücret telefonunuzda olduktan sonra hiç bi firma buna karışmaz.
Bilmiyorum turkcell de belki yeni uygulamadır. Hattı alırken içinse olan 35 TL yüklemeniz gerek heralde. Bende ilk aldığımda denediğim de by hatayı almıştım. Sonradan hatta TL yükleyerek ödeme yapılmakta.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

AKYILDIZFATIH

MAİL ADRESİMİZ ÇALINDI ACİL YARDIM

Mesaj gönderen AKYILDIZFATIH »

CS69.CSDURAGİ.COM ADRESİMİN MAİL ADRESİ ÇALINDI PANELE GİRİŞ YAPAMIYORUM ACİL DÖNÜŞ YAPARMISINIZ FORUM DAN DA MSJ ATTIM AMA DÖNÜŞ YAPILMADI MAİL ADRESİMİN muratparlok06@gmail.com olarak değiştirilmesini talep ediyorum 1 haftadır panele giremiyorum acil yardımmm

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

AKYILDIZFATIH yazdı:CS69.CSDURAGİ.COM ADRESİMİN MAİL ADRESİ ÇALINDI PANELE GİRİŞ YAPAMIYORUM ACİL DÖNÜŞ YAPARMISINIZ FORUM DAN DA MSJ ATTIM AMA DÖNÜŞ YAPILMADI MAİL ADRESİMİN muratparlok06@gmail.com olarak değiştirilmesini talep ediyorum 1 haftadır panele giremiyorum acil yardımmm
Konu acın veya fb sayfasıyla iletişime geçin csduragının

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

AKYILDIZFATIH

ShooTeR yazdı:
AKYILDIZFATIH yazdı:CS69.CSDURAGİ.COM ADRESİMİN MAİL ADRESİ ÇALINDI PANELE GİRİŞ YAPAMIYORUM ACİL DÖNÜŞ YAPARMISINIZ FORUM DAN DA MSJ ATTIM AMA DÖNÜŞ YAPILMADI MAİL ADRESİMİN muratparlok06@gmail.com olarak değiştirilmesini talep ediyorum 1 haftadır panele giremiyorum acil yardımmm
kardeş konuyu nasıl açıyoruz onu bilmiyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Mesaj gönderen sizofrenresul »

AKYILDIZFATIH yazdı:
ShooTeR yazdı:
Kardeşim forumun ana sayfasına gel aşağıya doğru in orada panel kullanımı püf noktalar diye bir başlık göreceksin oraya tıkla oraya tıkladıktan sonra sol yukarda yeni başlık var oraya tıkla konu başlığını yaz içeriğini yaz ve gönder.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

AKYILDIZFATIH

sizofrenresul yazdı:
AKYILDIZFATIH yazdı:
ShooTeR yazdı: Konu acın veya fb sayfasıyla iletişime geçin csduragının
Kardeşim forumun ana sayfasına gel aşağıya doğru in orada panel kullanımı püf noktalar diye bir başlık göreceksin oraya tıkla oraya tıkladıktan sonra sol yukarda yeni başlık var oraya tıkla konu başlığını yaz içeriğini yaz ve gönder.
teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Mesaj gönderen sizofrenresul »

AKYILDIZFATIH yazdı:
sizofrenresul yazdı:
AKYILDIZFATIH yazdı: kardeş konuyu nasıl açıyoruz onu bilmiyorum
teşekkürler
Yardımcı olduysam ne mutlu. Rica ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

alikvp
Server Ip/DNS: cs18.csduragi.com
Clan İsmi: GökBörü DM
İletişim:

Mobil ödeme yapılmıyor

Mesaj gönderen alikvp »

hat sahininin borcu var ise numara kara listeye alinir mobil odeme islemi yapilmaz iyi forumlar....

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mobil ödeme yapılmıyor

Mesaj gönderen Poseidon* »

alikvp yazdı:hat sahininin borcu var ise numara kara listeye alinir mobil odeme islemi yapilmaz iyi forumlar....
Nasıl bir borç açıklar mısın? Para varsa telefonda o borç çekilir zaten kendiliğinden. Telefonunda para var ki adamın ödeme yapmak istiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala