İlk Kaç IP Zorunlu Tutuluyor?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 46
- Server Ip/DNS: CS [26 - 164]
- Clan İsmi: PowereXe
- İletişim:
CSDurağında Anladığım Kadarıyla, İlk IP'lere Sadece Pro/DM Kurulabiliyor. Bu İlk Kaç IP İçin Geçerli?
İkinci Sorum: cs26'ya İlk Ay 400TL Denilmiş, Doğru Anladıysam 4 Aylık Parası Alınmak İsteniyor. Hangi IP Aralığına Kaç Aylık Veriliyor Bunun Bir Listesi Var mıdır?
Bir Zamanlar *** Sunucu Zinciri Olarak 8 Tane CSD Sunucusu İşletiyordum, Şimdi Piyasa PowereXe Adı Altında Tekrar Atılmayı Planlıyorum. Satışa Sürdüğüm Bir Modu Kiralayacağım CSD Sunucumda Kullanacağım, AMX 1.8.3 İle Bir Sorun Çıkmazsa %99 Tutacağını Düşünüyorum.
İkinci Sorum: cs26'ya İlk Ay 400TL Denilmiş, Doğru Anladıysam 4 Aylık Parası Alınmak İsteniyor. Hangi IP Aralığına Kaç Aylık Veriliyor Bunun Bir Listesi Var mıdır?
Bir Zamanlar *** Sunucu Zinciri Olarak 8 Tane CSD Sunucusu İşletiyordum, Şimdi Piyasa PowereXe Adı Altında Tekrar Atılmayı Planlıyorum. Satışa Sürdüğüm Bir Modu Kiralayacağım CSD Sunucumda Kullanacağım, AMX 1.8.3 İle Bir Sorun Çıkmazsa %99 Tutacağını Düşünüyorum.
En son Yek'-ta tarafından Prş Ara 06, 2018 7:59 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Forum dışı link silindi.
Sebep: Forum dışı link silindi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
1 - İlk 30 ip pro/dm zorunlu.
2 - İlk ay 400 TL veriyosun Diğer Aylar 100 TL
3 - Bilgim yok.
2 - İlk ay 400 TL veriyosun Diğer Aylar 100 TL
3 - Bilgim yok.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
İlk satin alim tek aylik fiyatlandirma fatih 4 aylik degil yani...crunch98 yazdı: Prş Ara 06, 2018 4:35 am CSDurağında Anladığım Kadarıyla, İlk IP'lere Sadece Pro/DM Kurulabiliyor. Bu İlk Kaç IP İçin Geçerli?
Birde geçen gun dm yaptigim cs26nin sahibi senmisin yoksa

(İsmini yanlis hatırlamıyorsam fatihti sanirim)
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Fatih değil ÖzcanShooTeR yazdı: Prş Ara 06, 2018 8:36 amİlk satin alim tek aylik fiyatlandirma fatih 4 aylik degil yani...crunch98 yazdı: Prş Ara 06, 2018 4:35 am CSDurağında Anladığım Kadarıyla, İlk IP'lere Sadece Pro/DM Kurulabiliyor. Bu İlk Kaç IP İçin Geçerli?
Birde geçen gun dm yaptigim cs26nin sahibi senmisin yoksa
(İsmini yanlis hatırlamıyorsam fatihti sanirim)

Linklerini gizle |
.com larda geçerli ilk 30 ip (Netler dahil değil. Netler Zaten pro ) yani listede ilk 40 ip pro.
Listede görülen satın alma fiyatı ilk ay için geçerlidir. Takip eden aylarda 2. Fiyattan değerlendirme yapılıyor.
Mod kısmına biz karışmıyoruz serverler fullmod desteklidir.(ilk 30+10 ip hariç)
Listede görülen satın alma fiyatı ilk ay için geçerlidir. Takip eden aylarda 2. Fiyattan değerlendirme yapılıyor.
Mod kısmına biz karışmıyoruz serverler fullmod desteklidir.(ilk 30+10 ip hariç)
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Ben Diyo'da Moderatörüm Sunucunu Kapatırlar Gibi Duyumlar Aldım Yek-ta Sen Beni Bilirsin Kişisel Sorunları İşe Taşımayı Sevmem. Böyle Bir Muhabbet Var mı Gerçekten? Güvence Verebilir misin Bana?
Linklerini gizle |
Öyle bir şey söz konusu değildir. Onlar CSDurağından beklediklerini alamadıkları için, her türlü iftirayı attıkları için ve sırf kendi çıkarları uğruna hareket ettikleri için diyo adı altında yasaklandılar. Sen bu davranışlarda bulunmadın, o yüzden yasaklanmak yada sunucunun kapatılması gibi olaylar söz konusu değildir.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
O mecrada "csduragi" yazdığım için uyarı aldım ben. Başka bir firmayla anlaşma yapmalarından mıdır bilmem ama csduragi adına çok uçuk iddiaları var. Abartmayı çok seviyorlar nedense.crunch98 yazdı: Prş Ara 06, 2018 9:45 pm Ben Diyo'da Moderatörüm Sunucunu Kapatırlar Gibi Duyumlar Aldım Yek-ta Sen Beni Bilirsin Kişisel Sorunları İşe Taşımayı Sevmem. Böyle Bir Muhabbet Var mı Gerçekten? Güvence Verebilir misin Bana?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 514
- Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
- Clan İsmi: ZM Apocalypse
- İletişim:
Anlaşıldı. Şaşırdım açıkçası.Yek'-ta yazdı: Prş Ara 06, 2018 9:51 pm Öyle bir şey söz konusu değildir. Onlar CSDurağından beklediklerini alamadıkları için, her türlü iftirayı attıkları için ve sırf kendi çıkarları uğruna hareket ettikleri için diyo adı altında yasaklandılar. Sen bu davranışlarda bulunmadın, o yüzden yasaklanmak yada sunucunun kapatılması gibi olaylar söz konusu değildir.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Ömer Telli Sen Diyo'dasın Kapatıyorum Şeklinde Bir Tutum Sergilerse Nasıl Olacak Yekta. Senin Söz Hakkın Olmayabilir, Paramın Çöpe Gitmesini İstemiyorum Tarafların Kişisel Sorunları Yüzünden, Burası Ticari Bir Yer.
Linklerini gizle |