Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

İlk Kaç IP Zorunlu Tutuluyor?

Server almadan önce kafanıza takılan soruları bizlere sorabilirsiniz , nasıl server alınacağını detayları ile öğrenebilirsiniz.

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
crunch98
Server Ip/DNS: CS [26 - 164]
Clan İsmi: PowereXe
İletişim:

Mesaj gönderen crunch98 »

CSDurağında Anladığım Kadarıyla, İlk IP'lere Sadece Pro/DM Kurulabiliyor. Bu İlk Kaç IP İçin Geçerli?

İkinci Sorum: cs26'ya İlk Ay 400TL Denilmiş, Doğru Anladıysam 4 Aylık Parası Alınmak İsteniyor. Hangi IP Aralığına Kaç Aylık Veriliyor Bunun Bir Listesi Var mıdır?

Bir Zamanlar *** Sunucu Zinciri Olarak 8 Tane CSD Sunucusu İşletiyordum, Şimdi Piyasa PowereXe Adı Altında Tekrar Atılmayı Planlıyorum. Satışa Sürdüğüm Bir Modu Kiralayacağım CSD Sunucumda Kullanacağım, AMX 1.8.3 İle Bir Sorun Çıkmazsa %99 Tutacağını Düşünüyorum.
En son Yek'-ta tarafından Prş Ara 06, 2018 7:59 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Forum dışı link silindi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen Gozyasi` »

1 - İlk 30 ip pro/dm zorunlu.
2 - İlk ay 400 TL veriyosun Diğer Aylar 100 TL
3 - Bilgim yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

crunch98 yazdı: Prş Ara 06, 2018 4:35 am CSDurağında Anladığım Kadarıyla, İlk IP'lere Sadece Pro/DM Kurulabiliyor. Bu İlk Kaç IP İçin Geçerli?

İkinci Sorum: cs26'ya İlk Ay 400TL Denilmiş, Doğru Anladıysam 4 Aylık Parası Alınmak İsteniyor. Hangi IP Aralığına Kaç Aylık Veriliyor Bunun Bir Listesi Var mıdır?

Bir Zamanlar *** Sunucu Zinciri Olarak 8 Tane CSD Sunucusu İşletiyordum, Şimdi Piyasa PowereXe Adı Altında Tekrar Atılmayı Planlıyorum. Satışa Sürdüğüm Bir Modu Kiralayacağım CSD Sunucumda Kullanacağım, AMX 1.8.3 İle Bir Sorun Çıkmazsa %99 Tutacağını Düşünüyorum.
İlk satin alim tek aylik fiyatlandirma fatih 4 aylik degil yani...
Birde geçen gun dm yaptigim cs26nin sahibi senmisin yoksa :)
(İsmini yanlis hatırlamıyorsam fatihti sanirim)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Örs »

ShooTeR yazdı: Prş Ara 06, 2018 8:36 am
crunch98 yazdı: Prş Ara 06, 2018 4:35 am CSDurağında Anladığım Kadarıyla, İlk IP'lere Sadece Pro/DM Kurulabiliyor. Bu İlk Kaç IP İçin Geçerli?

İlk satin alim tek aylik fiyatlandirma fatih 4 aylik degil yani...
Birde geçen gun dm yaptigim cs26nin sahibi senmisin yoksa :)
(İsmini yanlis hatırlamıyorsam fatihti sanirim)
Fatih değil Özcan :) Konu açan arkadaş benim Yönetim ekibimdeydi server açmak istedi ondan örnek veriyor benim server imi. :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

.com larda geçerli ilk 30 ip (Netler dahil değil. Netler Zaten pro ) yani listede ilk 40 ip pro.
Listede görülen satın alma fiyatı ilk ay için geçerlidir. Takip eden aylarda 2. Fiyattan değerlendirme yapılıyor.

Mod kısmına biz karışmıyoruz serverler fullmod desteklidir.(ilk 30+10 ip hariç)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
crunch98
İletişim:

Ben Diyo'da Moderatörüm Sunucunu Kapatırlar Gibi Duyumlar Aldım Yek-ta Sen Beni Bilirsin Kişisel Sorunları İşe Taşımayı Sevmem. Böyle Bir Muhabbet Var mı Gerçekten? Güvence Verebilir misin Bana?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Öyle bir şey söz konusu değildir. Onlar CSDurağından beklediklerini alamadıkları için, her türlü iftirayı attıkları için ve sırf kendi çıkarları uğruna hareket ettikleri için diyo adı altında yasaklandılar. Sen bu davranışlarda bulunmadın, o yüzden yasaklanmak yada sunucunun kapatılması gibi olaylar söz konusu değildir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen Gozyasi` »

crunch98 yazdı: Prş Ara 06, 2018 9:45 pm Ben Diyo'da Moderatörüm Sunucunu Kapatırlar Gibi Duyumlar Aldım Yek-ta Sen Beni Bilirsin Kişisel Sorunları İşe Taşımayı Sevmem. Böyle Bir Muhabbet Var mı Gerçekten? Güvence Verebilir misin Bana?
O mecrada "csduragi" yazdığım için uyarı aldım ben. Başka bir firmayla anlaşma yapmalarından mıdır bilmem ama csduragi adına çok uçuk iddiaları var. Abartmayı çok seviyorlar nedense.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Captan Price
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
Clan İsmi: ZM Apocalypse
İletişim:

Mesaj gönderen Captan Price »

Yek'-ta yazdı: Prş Ara 06, 2018 9:51 pm Öyle bir şey söz konusu değildir. Onlar CSDurağından beklediklerini alamadıkları için, her türlü iftirayı attıkları için ve sırf kendi çıkarları uğruna hareket ettikleri için diyo adı altında yasaklandılar. Sen bu davranışlarda bulunmadın, o yüzden yasaklanmak yada sunucunun kapatılması gibi olaylar söz konusu değildir.
Anlaşıldı. Şaşırdım açıkçası.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
crunch98
İletişim:

Ömer Telli Sen Diyo'dasın Kapatıyorum Şeklinde Bir Tutum Sergilerse Nasıl Olacak Yekta. Senin Söz Hakkın Olmayabilir, Paramın Çöpe Gitmesini İstemiyorum Tarafların Kişisel Sorunları Yüzünden, Burası Ticari Bir Yer.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala