Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

İlk Kaç IP Zorunlu Tutuluyor?

Server almadan önce kafanıza takılan soruları bizlere sorabilirsiniz , nasıl server alınacağını detayları ile öğrenebilirsiniz.

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

crunch98 yazdı: Prş Ara 06, 2018 10:15 pm Ömer Telli Sen Diyo'dasın Kapatıyorum Şeklinde Bir Tutum Sergilerse Nasıl Olacak Yekta. Senin Söz Hakkın Olmayabilir, Paramın Çöpe Gitmesini İstemiyorum Tarafların Kişisel Sorunları Yüzünden, Burası Ticari Bir Yer.

WD de yönetici sıfatı taşımıyorsun. Normal bir moderatörsün orasıda bir web platformu. Onlar sadece eklentiyi yazar/editler/paylaşırlar Burası sunucu ve ******** ise sunucu forumu wd nin csd üzerinde etkisi olamaz. Olacak deniyorsa o mecrada tamamen boş beleş laflardır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Enes Berke
Server Ip/DNS: 213.238.173.80
Clan İsmi: Jessinary
İletişim:

Mesaj gönderen Enes Berke »

crunch98 yazdı: Prş Ara 06, 2018 10:15 pm Ömer Telli Sen Diyo'dasın Kapatıyorum Şeklinde Bir Tutum Sergilerse Nasıl Olacak Yekta. Senin Söz Hakkın Olmayabilir, Paramın Çöpe Gitmesini İstemiyorum Tarafların Kişisel Sorunları Yüzünden, Burası Ticari Bir Yer.
    Bunu Yekta Omer TELLI ye iletir Diye Düşünüyorum Hatta Bence Bu Konu Hakkında bi istişare yaparlar diyede düşünüyorum

Link:
    Linklerini gizle
    Linki Kopyala
    Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
    İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Yorum yok. Çünkü ne desem senin aklına girmek isteyenleri dinleyeceksin, ve sana şöyle böyle demeyeceğim. Güvence istiyor isen insanların yaptıkları hareketlere bak, takındığı davranışlara bak, herkesin yaptıklarını sorgula. Bunları yaparsan zaten sunucunun kapanmaması için neler yapman gerektiğini anlayacaksın.

Bu konuyu Ömer TELLİ ye mesaj olarak atmayacağım, muhtemelen bu konuyu okumuştur zaten.

Link:
    Linklerini gizle
    Linki Kopyala
    Kullanıcı avatarı

Enes Berke
    Server Ip/DNS: 213.238.173.80
    Clan İsmi: Jessinary
    İletişim:

Mesaj gönderen Enes Berke »

Yek'-ta yazdı: Prş Ara 06, 2018 10:48 pm
    Yorum yok. Çünkü ne desem senin aklına girmek isteyenleri dinleyeceksin, ve sana şöyle böyle demeyeceğim. Güvence istiyor isen insanların yaptıkları hareketlere bak, takındığı davranışlara bak, herkesin yaptıklarını sorgula. Bunları yaparsan zaten sunucunun kapanmaması için neler yapman gerektiğini anlayacaksın.

Bu konuyu Ömer TELLİ ye mesaj olarak atmayacağım, muhtemelen bu konuyu okumuştur zaten.
    Bence Iletmen Daha Sağlıklı Olur En Azından Belki Okusa Bile Buraya Cevap Yazmamıştır Ama Sana En Azından Bir Cevap Verir Sende Bunu Arkadaşa İletebilirsin Ama Yinede Senin Kararın

Link:
    Linklerini gizle
    Linki Kopyala
    Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
    crunch98
    Server Ip/DNS: CS [26 - 164]
    Clan İsmi: PowereXe
    İletişim:

Mesaj gönderen crunch98 »

Yekta'nın da Dediği Gibi Yanlış Bir Tutum Sergilemediğim Müddetçe Yasaklanmayacağımı Düşünüyorum.
    Bu Nedenle Sunucu Kiralamayı Düşünüyorum ve Birkaç Sorum Daha Olacak:
    *İlk Kaç IP İçin 100TL'nin Üzerinde Bir Ücret İsteniyor?
    *CS40 İle CS70 Arasındaki IP'lerden Birini Kiralamayı Düşünüyorum ve İlk Ay İçin 100TL Bütçem Bulunuyor Ne Önerirsiniz?
    *İş Günlerinde ve Haricindeki Günlerde Hangi Saat Aralığında IP'ler Kiralık Durumuna Düşüyor?

Link:
    Linklerini gizle
    Linki Kopyala
    Kullanıcı avatarı

ShooTeR
    Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
    Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

crunch98 yazdı: Cum Ara 07, 2018 7:01 am Yekta'nın da Dediği Gibi Yanlış Bir Tutum Sergilemediğim Müddetçe Yasaklanmayacağımı Düşünüyorum.
    *CS40 İle CS70 Arasındaki IP'lerden Birini Kiralamayı Düşünüyorum ve İlk Ay İçin 100TL Bütçem Bulunuyor Ne Önerirsiniz?
    *İş Günlerinde ve Haricindeki Günlerde Hangi Saat Aralığında IP'ler Kiralık Durumuna Düşüyor?
    Cs31-cs50 arasi ilk ay 300 sonraki aylar 150 / 100 oluyordu sanirim uzun zamandır on ip yonetmiyorum fiyatlarini unuttum

Link:
    Linklerini gizle
    Linki Kopyala
    Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
    Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
    İletişim:

Mesaj gönderen Gozyasi` »

crunch98 yazdı: Cum Ara 07, 2018 7:01 am Yekta'nın da Dediği Gibi Yanlış Bir Tutum Sergilemediğim Müddetçe Yasaklanmayacağımı Düşünüyorum.
    - Tam olarak belli olmasada 40 ve 54 arasi ilk ay 150 ikinci ay 100 olarak fiyatlandiriliyor. (Bu araliktaki fiyatlar doluluğa bağlı degisiyor)

- Cs55 güzel ipdir :)

- Günün her saati çikabiliyor. Geceleri de düştüğüne şahit oldum. Ama genel olarak 09:00 la 14:00 arası düşüyor.

Link:
    Linklerini gizle
    Linki Kopyala
    Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
    crunch98
    İletişim:

Konuya Konu Linki Yapıştırmak Forum Kurallarına Aykırı mıdır Bilmiyorum, Aykırıysa Affola.

konu-disi/sunucusuna-kuracagini-bilemey ... 31674.html

Şu Konuda Bana Yardımcı Olabilecek Arkadaşlar Varsa Çok Sevinirim.

Link:
    Linklerini gizle
    Linki Kopyala
    Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
    crunch98
    İletişim:

Bu Arada Cevaplarınız İçin Hepinize Çok Teşekkür Ederim.

Link:
    Linklerini gizle
    Linki Kopyala
    Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Yasak değil, neyse. Diğer Ay maaşı aldığımda CS sunucu kiralayacağım eklentiler ile üst düzey de haşır neşir olsam da ben ilgilenmeyeceğim test sunucu olarak aktif kalacak. Cs30 ile Cs55 arası özellikle 55 i istiyorum. Bakalım hızlı olan kapar.

Link:
    Linklerini gizle
    Linki Kopyala