Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Eski TC Kayıt Sorunu

Server almadan önce kafanıza takılan soruları bizlere sorabilirsiniz , nasıl server alınacağını detayları ile öğrenebilirsiniz.

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
DarkWWARZ
İletişim:

Eski TC Kayıt Sorunu

Mesaj gönderen DarkWWARZ »

Yaklaşık 3 ay önce CsDuragında Üyelik Açmıştım TC Falan Hepsi O Hesaptaydı. 3 Ay Sonra Yani bugün ödeme yaptım ve pederin hesabıyla üye oldum. ödeme bildirimi yaptıgımda

( Onaylanmamıştır.
Başkası adından yatırılan ücret sizin hesabınıza eklenemez. Furkan ünel adına panel açıp
bildirim yaparsanız parayı oraya ekleyebiliriz ) = Bunu Kendi Tc Numaram İle Atm Ödemesi Yaptım Daha Sonra

Ticket Kapatılmış. Bu Konuyu Detaya Almadan Bizi Urastırmanızın Doğru Olmadıgına İnanıyorum. Bende biliyorum yatırdıgım hesaptan üye girişi yapıp fakat eski hesabımdaki mail adresini dahi hatırlamıyorum. tckimlik numaramda o unuttugum hesapta kaldı. Oyuzden peder adına yeni bi üyelik olusturup pederin hesabından yaptım ödeme bildirimini.

İlgilenmenizi Rica Ediyorum..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Eski TC Kayıt Sorunu

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Bir şeyler ile uğraşmak istemiyorsanız, kafanıza buyruk iş yapmadan önce bazı şeyleri okumanız gerekirdi.
Gerekli açıklama büyük harflerle hesap numaralarımız bölümünde yazmakta. Şayet eski hesabınıza ulaşamayıp babanızın adına panel açıyorsanız, ücretide babanızın adından gönderebilirdiniz.
Facebook sayfamızdan durumu yazın p. Tesi günü arkadaşlar ilgilensin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
DarkWWARZ
İletişim:

Eski TC Kayıt Sorunu

Mesaj gönderen DarkWWARZ »

Konuyu CSD Facebook Sayfasına İlettim. Sorunun Kısa Süre İçerisinde Çözüleceği Dönüşünü Aldım. Teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala