Yaklaşık 3 ay önce CsDuragında Üyelik Açmıştım TC Falan Hepsi O Hesaptaydı. 3 Ay Sonra Yani bugün ödeme yaptım ve pederin hesabıyla üye oldum. ödeme bildirimi yaptıgımda
( Onaylanmamıştır.
Başkası adından yatırılan ücret sizin hesabınıza eklenemez. Furkan ünel adına panel açıp
bildirim yaparsanız parayı oraya ekleyebiliriz ) = Bunu Kendi Tc Numaram İle Atm Ödemesi Yaptım Daha Sonra
Ticket Kapatılmış. Bu Konuyu Detaya Almadan Bizi Urastırmanızın Doğru Olmadıgına İnanıyorum. Bende biliyorum yatırdıgım hesaptan üye girişi yapıp fakat eski hesabımdaki mail adresini dahi hatırlamıyorum. tckimlik numaramda o unuttugum hesapta kaldı. Oyuzden peder adına yeni bi üyelik olusturup pederin hesabından yaptım ödeme bildirimini.
İlgilenmenizi Rica Ediyorum..
Eski TC Kayıt Sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Eski TC Kayıt Sorunu
Bir şeyler ile uğraşmak istemiyorsanız, kafanıza buyruk iş yapmadan önce bazı şeyleri okumanız gerekirdi.
Gerekli açıklama büyük harflerle hesap numaralarımız bölümünde yazmakta. Şayet eski hesabınıza ulaşamayıp babanızın adına panel açıyorsanız, ücretide babanızın adından gönderebilirdiniz.
Facebook sayfamızdan durumu yazın p. Tesi günü arkadaşlar ilgilensin
Gerekli açıklama büyük harflerle hesap numaralarımız bölümünde yazmakta. Şayet eski hesabınıza ulaşamayıp babanızın adına panel açıyorsanız, ücretide babanızın adından gönderebilirdiniz.
Facebook sayfamızdan durumu yazın p. Tesi günü arkadaşlar ilgilensin
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Eski TC Kayıt Sorunu
Konuyu CSD Facebook Sayfasına İlettim. Sorunun Kısa Süre İçerisinde Çözüleceği Dönüşünü Aldım. Teşekkürler
Link: | |
Linklerini gizle |