Eklenti 0 sikinti.
Unuttugunuz nokta var aksam denemeler yaptigimizda su sonuca vardik. Usere yetki. Verdirsigimizde 1. Yetkiyi yazacaktir. Unutmayin direkt client yazmiyor admin yaziyor cliente yollaniyor. Yonetici diyenler var aciklamasini yaparmisiniz. Users iniye bakin serverden yaparsaniz server ismini belirtir kim yazarsa komutu onu belirtir. Gelelim konuya cliente veri gidiyor pw isleniyor nicki veriliyor yetki yaziliyor ve basarili.
2. Denemede pw islenmekte fakat oyun kapanmadan confige islenmez. Admin eklentisi ise clientin configine bakmaktadir.
Yetkiver'e Edit Yapılcak
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 295
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Casper Gaming
Yetkiver'e Edit Yapılcak
@redarmygaming yardımların için çok teşekkür ederim konuyu hallettik tamamen olmadı ama hallettik hala adam oyundayken atıyor anca adam ölüyken yazınca revlenince tag alıyor yetkisi aktif oluyor fakat retry çekince tag filan gidiyordu onuda ayarladık @tarkan sayesinde onuda hallettik konuya emeği dokunan herkeze teşekkür ederim pluginin en son hali ektedir kullanmak isteyen kullanabilir iyi forumlar.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Yetkiver'e Edit Yapılcak
Oyundan atmasının sebebi oyuncuya setinfo _pw komutunu yazdırtmadan evvel users.ini ye yetkinin eklenmesi. Users.ini içerisine deneme amaçlı bir yetki yazıp oyuncunun nickini ve şifresini girdirterek denedim bunu. Sorunsuz şekilde yetkiye girdi.
Oyuncunun şifresi parametre yoluyla add_slot publicine kadar geliyor. mSlot_Nick publicinden read_argv( 2, text2, charsmax(text2) );'da ise şifresi alınıyor. mSlot_Sifre(id,text2) ilede parametre aracılığı ile add_slota kadar gidiyor. En başta text2 yi başka bir değişkene tam anlamıyla çekebilen olup biraz da olsa users.iniye yetkinin yazılmasını geciktirebilen olursa o sorun çözülür. Fakat denerken atıyorum şifre 123 ise sadece ilk hanesi olan 1i çekebildim. Sonrada uğraşmadım.
Oyuncunun şifresi parametre yoluyla add_slot publicine kadar geliyor. mSlot_Nick publicinden read_argv( 2, text2, charsmax(text2) );'da ise şifresi alınıyor. mSlot_Sifre(id,text2) ilede parametre aracılığı ile add_slota kadar gidiyor. En başta text2 yi başka bir değişkene tam anlamıyla çekebilen olup biraz da olsa users.iniye yetkinin yazılmasını geciktirebilen olursa o sorun çözülür. Fakat denerken atıyorum şifre 123 ise sadece ilk hanesi olan 1i çekebildim. Sonrada uğraşmadım.
Linklerini gizle |
-
Yetkiver'e Edit Yapılcak
@emirakpinar anladım dostum canın sağolsun yarım yamalak olsada istediğim birşeydi kullanıyorum herkezede tavsiye ederim ha yaparsan güzel olurmu olur tabi oda sana kalmış.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Yetkiver'e Edit Yapılcak
Açıkçası uğraşır mıyım bilmiyorum, çünkü kendi serverimde de bir aralar oyun içerisinden yetki yazımını kullandım. Bir süre sonra bazı eklentiler ile birleşince oyunda gereksiz yere kasmalar meydana geldi. Buda benim bu tür eklentilerden tamamen soğuttu. Tabi bu kullandığınız buna sebep vermeyebilir. Forumda da paylaşılan yetkiver pluginini kast ediyorum.
Linklerini gizle |
-
Yetkiver'e Edit Yapılcak
@emirakpinar hallederseniz çok mutlu edersiniz iyi forumlar dilerim .!
Linklerini gizle |