Yetkiver'e Edit Yapılcak
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 295
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Casper Gaming
Yetkiver'e Edit Yapılcak
@uzman59 test etme imkanın varmıdır edebilirsen et tarkanın denettiğini denicem ondan sonrada ona bakarım
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
Yetkiver'e Edit Yapılcak
dozean2 yazdı:@uzman59 test etme imkanın varmıdır edebilirsen et tarkanın denettiğini denicem ondan sonrada ona bakarım
Test edemem ancak siz edebilirsiniz ..
Linklerini gizle |
-
Yetkiver'e Edit Yapılcak
@tarkan hocam anlattığından şunu anladım denemenick 123456a bu şekilde users.ini de bir yetki oluştur dedin hemen oluşturuyorum
"[AG] ~ denemenick" "123456a" "b" "a" // şimdi bunu yazdım panele oyuna denemenick olarak mı gireyim [AG] ~ denemenick olarak mı gireyim tam olarak anlayamadım mikrofon var ise ts186 benim orda daha rahat anlatabilirsin
"[AG] ~ denemenick" "123456a" "b" "a" // şimdi bunu yazdım panele oyuna denemenick olarak mı gireyim [AG] ~ denemenick olarak mı gireyim tam olarak anlayamadım mikrofon var ise ts186 benim orda daha rahat anlatabilirsin
Linklerini gizle |
-
Yetkiver'e Edit Yapılcak
dozean2 yazdı:@tarkan hocam anlattığından şunu anladım denemenick 123456a bu şekilde users.ini de bir yetki oluştur dedin hemen oluşturuyorum
Nasıl yazdıysan öyle gir..
[AG] ~ denemenick olarak yazdıysan nickinde aynı olmalı
Linklerini gizle |
-
Yetkiver'e Edit Yapılcak
@uzman59 reis ben zaten users.ini yi aktif olarak kullanmaktayım konu nereden nereye geldi problem yetkinin yazılmaması değil oyundan neden şifreni gir diye atıyor giriş hakkınız yok diyor problem o
Linklerini gizle |
-
Yetkiver'e Edit Yapılcak
Bende bu yönde bişeylerden bahsetmiştim..dozean2 yazdı:@uzman59 reis ben zaten users.ini yi aktif olarak kullanmaktayım konu nereden nereye geldi problem yetkinin yazılmaması değil oyundan neden şifreni gir diye atıyor giriş hakkınız yok diyor problem o
uzman59 yazdı:Aşağıda paylaştım Tag name pw yetkiler tamamdozean2 yazdı:@uzman59 herkezde böyle .
@tarkan forumdaki destek bir zararı olmadığını söyledi bir problem olcağını düşünmüyorum ve çözüme ulaşmak için yardım edebilirmisin , users.ini kullanmakdayız
Ancak yönetici diye tanımlandırma var o işi karıştırıyor
Yönetici tanımlandımasının da karşılığı sadece ( %s ) şekilde tanımlandırılmış..
Yönetici tanımlandırması karşılığı ( ^"%s^" ) şekilde olması gerekir..
Bence tabii![]()
Kod: Tümünü seç
formatex(szLine,247,"^"%s%s^" ^"%s^" ^"%s^" ^"a^" // Yazan: %s ^n ",TAG,Name,Pw,yetkiler,yonetici)
Linklerini gizle |
-
Yetkiver'e Edit Yapılcak
@uzman59 tarkan arkadaşımız yetkileri tırnak içersinde yazın problem çözülcektir demiş ona bakalım
amx_slot_ekle "nick" "sifre" olaraktan
reis seninkine baktımda alakası yök yönetici şeyle alakalı yetkiyi yazan kişi mesela:
"nick" "sifre" "yetki" // NorvayAut [KURUCU] Yetkiyi Yazdı gibi.
amx_slot_ekle "nick" "sifre" olaraktan
reis seninkine baktımda alakası yök yönetici şeyle alakalı yetkiyi yazan kişi mesela:
"nick" "sifre" "yetki" // NorvayAut [KURUCU] Yetkiyi Yazdı gibi.
Linklerini gizle |
-
Yetkiver'e Edit Yapılcak
Sorun konsol okuyucusundan kaynaklanmaktadır.
Çözüm :
amx_slot_ekle nick şifre
~>
amx_slot_ekle "nick" "şifre"
şeklinde tırnaklı olmalıdır.Cs 1.6 oyun konsol okuyucusunun isim vb. setting değişimlerinin konsoldan yapılması halinde düzgün okuyamaması sebebiyeti ile yazılmıs olan nick veya şifreyi düzgün okuyamayıp yarım yazmasından kaynaklı bir problemdir .Çözüm olarak isterseniz eklentiye " eklemesi yaptırırsınız veyahut oyun içerisinde yetkiyi yazarken "nick" "şifre" şeklinde tırnakla yazarak sorunu çözebilirsiinz
Çözüm :
amx_slot_ekle nick şifre
~>
amx_slot_ekle "nick" "şifre"
şeklinde tırnaklı olmalıdır.Cs 1.6 oyun konsol okuyucusunun isim vb. setting değişimlerinin konsoldan yapılması halinde düzgün okuyamaması sebebiyeti ile yazılmıs olan nick veya şifreyi düzgün okuyamayıp yarım yazmasından kaynaklı bir problemdir .Çözüm olarak isterseniz eklentiye " eklemesi yaptırırsınız veyahut oyun içerisinde yetkiyi yazarken "nick" "şifre" şeklinde tırnakla yazarak sorunu çözebilirsiinz
Linklerini gizle |
-
Yetkiver'e Edit Yapılcak
@tarkan sorun devam etmek de hala atıyor oyuncuyu oyundan
Linklerini gizle |
-
Yetkiver'e Edit Yapılcak
ts adresine geldim bi kontrol edelimdozean2 yazdı:@tarkan sorun devam etmek de hala atıyor oyuncuyu oyundan
Linklerini gizle |