Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ürün İptal [Panel]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ZacaynSley
Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
Clan İsmi: [AREXIOS]

Ürün İptal [Panel]

Mesaj gönderen ZacaynSley »

dozean yazdı:@ZacaynSley panel ve server sahibi beylerbeyi siz ondan satın aldınız oranın kapanmasını istiyodum sonunda kapanıyor [@Bilinmeyen Etiket] Beyfendi bunlar cs29-ts29 beylerbeyinden satın almıştır bir kanıtım yok ama öyle inşAllah kapanır. Biz herhan gibi bir ürün iptalinde bulunmadıgımız halde boyle bisey yazıyor böyle yazmışsınız server sizin değilki siz bulunasınız.
Satın almak mı ? kardesim satın alma gibi birsey yok burda kafanızdan uyduruk uyduruk seylerle gelip forumu kirletmeyin server bana ait diye ağzımdan zaten herhan gibi birsey cıkmadı klanın sahibiyim ben yedirememzliklerinizi kendinize saklayında rezil olmayın ;)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

dozean
Server Ip/DNS: 213.238.173.48
Clan İsmi: Ayyildiz Tim

Ürün İptal [Panel]

Mesaj gönderen dozean »

@ZacaynSley dün ts3 adresinize geldiğimde server görkemin dedin sonra hayır beylerbeyinin diyince kıvırdın klanın sahibi görkem demek istedim dedin saçma salak kelimelerle battıkça batıyorsun inşAllah kapanır orası görkemide sevmem zaten ne karıştırdığınızı biliyorum merak etme sen

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

dozean
Server Ip/DNS: 213.238.173.48
Clan İsmi: Ayyildiz Tim

Ürün İptal [Panel]

Mesaj gönderen dozean »

@ZacaynSley ve şunu da belirtmek istedim [@Bilinmeyen Etiket] Beyfendi kapatılsın cs29-ts29 adamlar ana panelden fotoğraf çekiyorlar 3. şahıslarla paylaşmak yasak değilmi gereken yapılmalı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ZacaynSley
Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
Clan İsmi: [AREXIOS]

Ürün İptal [Panel]

Mesaj gönderen ZacaynSley »

dozean yazdı:@ZacaynSley dün ts3 adresinize geldiğimde server görkemin dedin sonra hayır beylerbeyinin diyince kıvırdın klanın sahibi görkem demek istedim dedin saçma salak kelimelerle battıkça batıyorsun inşAllah kapanır orası görkemide sevmem zaten ne karıştırdığınızı biliyorum merak etme sen
Benimle konusmamısın o belli kardesim simdi sen benim bulundugum konulardan uzak durmaya calıs coluk cocukla ugrasıcak ne zamanım ne halim var :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Ürün İptal [Panel]

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Konu silinenlere taşınmıştır. omer@csduragi.com a mail atın görüşün. Forumda konuluşacak bir konu değildir bu. Ayriyeten dozeon ın bir sonraki edepsiz davranışında forumdan uzaklaştıracağım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli