Ürün İptal [Panel]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 217
- Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: [AREXIOS]
Ürün İptal [Panel]
Biz herhan gibi bir ürün iptalinde bulunmadıgımız halde boyle bisey yazıyor bu nedir Ömer Bey ?

Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 560
- Server Ip/DNS: 213.238.173.86
- Clan İsmi: KaoS GaminG
-
Ürün İptal [Panel]
Ben 1 yıl önce kullandım keylogger yemiş olup epostandan doğru iptal etmiş olabilseler kod ile epostası senden başka bilen varmi öle iptal ediliyor diye biliyorum.
Linklerini gizle |
-
Ürün İptal [Panel]
Kardesim keylogger yicek kadar salak değilim cok sükür bi cok serverim oldu sorun yasamadım anlamadıgım sabah kalktıgımda bununla karsılasmam 1 saat uyudum kalktım bu yazıyorAloneDarq yazdı:Ben 1 yıl önce kullandım keylogger yemiş olup epostandan doğru iptal etmiş olabilseler kod ile epostası senden başka bilen varmi öle iptal ediliyor diye biliyorum.
Linklerini gizle |
-
-
Ürün İptal [Panel]
Kardesim maili birisi bilse bile panelden ürün iptal et'e tıklamadan maile onay kodu gitmez.AloneDarq yazdı:Mail biri biliyor yoksa bu işlem olmazdı.
Linklerini gizle |
-
Ürün İptal [Panel]
Demek hem panel hemde mail biliyor başka çözümü yok Ömer bey sökerseniz hallader heralde.
Linklerini gizle |
-
Ürün İptal [Panel]
[@Bilinmeyen Etiket]ZacaynSley yazdı:Biz herhan gibi bir ürün iptalinde bulunmadıgımız halde boyle bisey yazıyor bu nedir Ömer Bey ?
Linklerini gizle |
-
Ürün İptal [Panel]
aklıma gelen tek birşey var ay sonuna kadar oynayın toplayın sonrasında hizmetiniz sona ericek gibisinden
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
Ürün İptal [Panel]
@ZacaynSley panel ve server sahibi beylerbeyi siz ondan satın aldınız oranın kapanmasını istiyodum sonunda kapanıyor [@Bilinmeyen Etiket] Beyfendi bunlar cs29-ts29 beylerbeyinden satın almıştır bir kanıtım yok ama öyle inşAllah kapanır. Biz herhan gibi bir ürün iptalinde bulunmadıgımız halde boyle bisey yazıyor böyle yazmışsınız server sizin değilki siz bulunasınız.
Linklerini gizle |