Yek'-ta yazdı:Virüs yemişsin, güvenli mod da acamiyor isen harddiskini sök bilgisayarcıya git verilerinin kurtarılmasını ama içerisinde de virüs olduğunu bildir. Dosyalarını aldıktan sonra da format at, mümkünse windows 10 kur.
Hiçbirşey indirmemiştim tatildeydim pc öyle yatıyordu şifre olduğundan kimse giremezdi nasıl olabilirki?
Sistem dosyalarından bazıları zarar görmüş, başlangıç onarmada bir işe yaramıyorsa. Geri yüklemeyi deneyin oda olmazsa.. Maalesef bu şekilde oturum açamazsınız. "Mini Windows XP" ile yedeklerinizi alabilirsiniz. Sonra format atabilirsiniz. (eğer HDD yi 2 parçaya ayırdıysanız)
Neden olabileceği çok şeyden en geneli ani elektrik kesintisi. Özellikle notebook bilgisayarlarda çok yaşanır. Bilgisayarınızın power tuşuna basılı tutmanızda buna neden olabilir. İşlemcinin kendini korumak adına kendini kapatması gibi v.s v.s
Yek'-ta yazdı:Virüs yemişsin, güvenli mod da acamiyor isen harddiskini sök bilgisayarcıya git verilerinin kurtarılmasını ama içerisinde de virüs olduğunu bildir. Dosyalarını aldıktan sonra da format at, mümkünse windows 10 kur.
Hiçbirşey indirmemiştim tatildeydim pc öyle yatıyordu şifre olduğundan kimse giremezdi nasıl olabilirki?
Başlangıç onarımıda hiçbir yarar görmediyse elinizde başka bilgisayar varmı ?
Bu çözümü yaptırıcağım en sağlıklısı bu sanırım.. İnşallah içindeki bilgiler gitmez giderse ben şok ben ölü..
Bu çözümü yaptırıcağım en sağlıklısı bu sanırım.. İnşallah içindeki bilgiler gitmez giderse ben şok ben ölü..
Elinizde başka bilgisayar var ise bilgisayarcıya goturup veri kurtarma işlemi yaptırmayın zaten sizi veri kurtarma merkezlerine yonlendirirler elinizde başka bilgisayar var ise veri kurtarma programlarıyla kendinizde verinizi kurtarabilirsiniz...
İçinde yazdığım eklentiler, kod çalışmalarım, universite bilgilerim ve en önemlileri yurt dışında çekildiğim resimler mevcut (avrupa,mekke,medine) bakalım kurtaramazsak can sağlığı ama iyi ders olur tabii..