XhobLe yazdı:Elinizde başka bilgisayar var ise HDD Recovery Pro kullanarak verilerinizi kurtarabilirsiniz.
Yarın gidip bir tane leptop alıcağım teşekkürler hayır atamıyorumda bilgisayarı canavar oyun delisi bir bilgisayar
Leptop alacaksanız üniversitede okuyorsunuz sanırım...
İçinde hem önemli verilerinizi kopyalayın hemde üniversitede kullanın
Ben genellikle oyle yapıyorum leptopumda format iso dosyalarım vs. onları veriliyorum.
Ancak bu hata benimde başıma geldi ve düzeltmiştim başlangıç onarma ile...
Ve + olarak şunuda söyliyeyim eğer masaustu bilgisayar kullanıyor iseniz harddiski sokunce başka bilgisayarda o harddiskle windowsu açmaya çalışmayın cunku windowsunuz donanım değişikliginden arıza görecektir veri kurtarma için kullanabilirsiniz...
Ben bilgisayar değişikliğinde herşeyi değişiyorum biraz fanteziye kaçıp kırıyorum eskisini.. Evet uni resimler özel olmasa hiç iplemem ama hem kutsal topraklar hemde avrupadaki çekildiğim resimler.. Tez, makale, vizelerimde PC de depolu onlarıda kurtarıcaz inşallah
TeamTR yazdı:Ben bilgisayar değişikliğinde herşeyi değişiyorum biraz fanteziye kaçıp kırıyorum eskisini.. Evet uni resimler özel olmasa hiç iplemem ama hem kutsal topraklar hemde avrupadaki çekildiğim resimler.. Tez, makale, vizelerimde PC de depolu onlarıda kurtarıcaz inşallah
Dediğim gibi aslında aynı şehirde otursak size canı gonulden yardımcı olurdum ancak maalesef
Vizeleriniz gibi önemli bilgileriniz bilgisayarınızda ise kendiniz veri kurtarma işlemini yapın...