//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbmenu.kg2.sma(813) : warning 233: symbol "client_disconnect" is marked as deprecated: Use client_disconnected() instead.
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbmenu.kg2.sma(395) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "syncObj"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbmenu.kg2.sma(385) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "transfer"
Header size: 3896 bytes
Code size: 99356 bytes
Data size: 76624 bytes
Stack/heap size: 16384 bytes
Total requirements: 196260 bytes
3 Warnings.
Done.
bu warnınglerın cozumu nedır yukleyım dedım server coktu yardım edıcek arkadaslara tesekkurler
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Warninglerde çökmez server sys.erorlog larını atınız 1. Hata 813. Satıra gel client_disconnect i bul sonuna ed ekle client_disconnected olsun diğer 2 hatada tanımlandırılmış kullanılmamış değişken diyelim değişkenleri söylüyor silin onları düzelir. Dediğim gibi sys.erorloglarını atın.
TeamTR yazdı:Warninglerde çökmez server sys.erorlog larını atınız 1. Hata 813. Satıra gel client_disconnect i bul sonuna ed ekle client_disconnected olsun diğer 2 hatada tanımlandırılmış kullanılmamış değişken diyelim değişkenleri söylüyor silin onları düzelir. Dediğim gibi sys.erorloglarını atın.
ben bu ıslerı anlamam arkadsım anlar tam lınk verırmısın
TeamTR yazdı:Warninglerde çökmez server sys.erorlog larını atınız 1. Hata 813. Satıra gel client_disconnect i bul sonuna ed ekle client_disconnected olsun diğer 2 hatada tanımlandırılmış kullanılmamış değişken diyelim değişkenleri söylüyor silin onları düzelir. Dediğim gibi sys.erorloglarını atın.
ben bu ıslerı anlamam arkadsım anlar tam lınk verırmısın
L 10/07/2017 - 08:00:44: (map "jail_buyukisyan_Dark") Mod_LoadModel: models/Modeller/Saydam/Saydam_v.mdl not found
L 10/07/2017 - 08:01:24: (map "jail_buyukisyan_Dark") Mod_LoadModel: models/Modeller/Saydam/Saydam_v.mdl not found
sanırım modelın bırını yuklememısım yada algılamamıs ?sız ne dıyorsunuz.