örnek : 640hud15.spr YERİNE 640hud156.spr Kullanmak istiyorum
spr değiştirme plugini varmı ?
Moderatör: Moderatörler
-
emrullah75
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
- Clan İsmi: MarshMellow
- İletişim:
sprites değiştirme plugini varmı acaba beyler ? çok lazımda
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
serkan ebcin
.sma içinden düzenleyebilirsiniz istediğiniz sadece isim değişmekmi yoksa şekil vs değişmekmi ?
| Linklerini gizle |
-
MRX3565
.spr .mdl .wav gibi sesleri değiştirmek için kullanılan eklenti entities resources replacement
| Linklerini gizle |
Sprite Explorer, 2012 yılında OrjinaLp atmıştı bana da.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
amad
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Nasıl ki GHW_Weapon_Replacement ile model dosyalarını değişebiliyorsak aynı şeyi sprite dosyalarına uygulayan eklenti istemiş gibi duruyor. Açıkçası ben pek sanmıyorum.Yek'-ta yazdı:Sprite Explorer, 2012 yılında OrjinaLp atmıştı bana da.
spritexplorer.zip
| Linklerini gizle |
-
MRX3565
Dediğim gibi entities resources replacement yapımcısı olan HamletEagle bu eklenti ile herkesin aradığı silah seslerin dahi değişliebileceğini söylüyor, boş zamanım da test edeceğim.
| Linklerini gizle |
-
emrullah75
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
- Clan İsmi: MarshMellow
- İletişim:
-
PaZee
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
Spriteyi degistirmek istiyorsan sprite explorer kullanmalisin
ama baska sprite kullanmak istiyorsan plugin icinden tanittigimiz konumdan degistirebilirsin genelde
plugin_precachede veya definelerin altlarinda new const tarzinda konum gonderilir
ornegin konum new const spritekonumu { "cstrike/sprite/"640hud15.spr } gibidir plugin editlemek icin yeniysen notepad++ veya sublime text kullanabilirsin veya amxstudio ben genelde amxstudio kullaniyorum istedigim zaman hatalarini gorebilmek icin yekta abinin paylastigi derleyici ile bagladim. eger ögrenmek istiyorsan arada sirada bana sorabilirsiniz.
ama baska sprite kullanmak istiyorsan plugin icinden tanittigimiz konumdan degistirebilirsin genelde
plugin_precachede veya definelerin altlarinda new const tarzinda konum gonderilir
ornegin konum new const spritekonumu { "cstrike/sprite/"640hud15.spr } gibidir plugin editlemek icin yeniysen notepad++ veya sublime text kullanabilirsin veya amxstudio ben genelde amxstudio kullaniyorum istedigim zaman hatalarini gorebilmek icin yekta abinin paylastigi derleyici ile bagladim. eger ögrenmek istiyorsan arada sirada bana sorabilirsiniz.
| Linklerini gizle |