Yasakli Kisi Barındırılıyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Klanı açalı 3 gün oluyor Ömerden rica edip klan boşta durup dağılmasın diye oraya yönlendiriyoruz (yasaklanmadan önce) Mesela diyelim DAYI nın klanından bir slot 2 sizin swde olsa odamı yasaklanıcak? Klan üyeleri değil klan adı yasaklandı Dayıyı bilmiyor idim banladım diyor bunu @Mustafa Kemal1 Alper Soyluyada yaptı? Alper yasaklanınca orada takılıyordu forumda konu açılmadan önce banladılar buda işlem görmedi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
TeamTR Güzel Kardeşim Benim DAYI csduragında Yasaklı Evax Tagıda Yasaklı DAYI Suan ts57.csduragi.com Ve Hangi Ts Veya Sv Yasaklı Kişiyi Barındırıyosa O Sw Kapanır Veya Ts ÖmerReisde Yasaklı Ve Oda Orda Takılıyo Sonuc Olarak Yasaklı Kısılerı Toplamıssınız.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Kardeş ben niye Ömeri görmüyorum şuan? Veyahut Dayı dediğiniz adam Banlistte ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Video Atıyorum Hala İnkar Ediyolar Ya Tamam Kardeşim Susalım Yetkliyi Bekleyelim.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
sen kendın dayı'nın tssınde takılıyon baska sunucdakı tssınde o senın tsnde takılıyordu BIR de sıkayet edıyorsun ya bırsey demiyorum.IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:TeamTR Güzel Kardeşim Benim DAYI csduragında Yasaklı Evax Tagıda Yasaklı DAYI Suan ts57.csduragi.com Ve Hangi Ts Veya Sv Yasaklı Kişiyi Barındırıyosa O Sw Kapanır Veya Ts ÖmerReisde Yasaklı Ve Oda Orda Takılıyo Sonuc Olarak Yasaklı Kısılerı Toplamıssınız.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Kanıtla Moruk Bu Kadar Basit Tabi Kanıtın Varsa 
İftira Atın Anca

İftira Atın Anca
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Sen Luxury Mi Ne Clanında İken Dayı Size Gelmemişmiydi. Siz Canı Attığnızda Canı Çekti. Ondan Sonra Bu Dayının Server Kapanınca G.o Gittim O Zaman Ömer İle Ortaktınız Ve Ömerin Cevabı Bizim Server Var Kardeş Demişti. Dayı Sizde İken Sorun Yok Kötü Oluncamı Şikayet Konusu Açılıyor.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Dayı Bize Hic Gelmdi Kardeşim Siz İftira Atmaya Ne Kadar Meraklısınız Yaa Bana Kanıt Atın Diyimki Aynen Bak Burda Haklısın Ama Kanıt Olmadan Yok Şu Burdaydı Yok Sen Dayıyı Aldın Gibi Şeyleri Önemsemiyorum Kardeşim Kusura Bakma
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 157
Ben kapanan Luxury Clan in sahibinden biriydim Omer le yollari ayirdik ve tum klani topladim noeldayinin yanina gittim Dayı ise Sunucu ortagimiz sinyor tarafindan ts mize getirilmis gece yarisi sinyor adli ortak bizden habersiz Dayiya query vermis 10 yada 15 dkka sonra geri almis sebebi ise ts3 duzenlemekmis @IMANSIZ WINSTON HOCA Luxury de bizim yanimizda query iken Dayi ile sohbeti iyiydi simdimi kotu oldu dayi sana karsi
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 174
- Server Ip/DNS: CS84.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: TeamTR Gaming
- İletişim:
ÖmeReis orda gördük furkancım ayırdık falan yalan yani ömer arayıp yok bıraktım falan demesin facebook konuşmaları var onlarıda atarız yani ömer gelcem falan diyo afk atmaya devam edin 57 deyiz yok 57 den devam edicez.Furkan sen rahat ol doğruları yaz.Bu arada 122 kapandı clan ismi kısmından silebilirsin.
Linklerini gizle |