Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Boşta Durmasın Diye yapmıssın güzel ama Yasakli Kisileri Toplaman Yanlıs Kardeşim Sonucta Adam Csduragından Yasakli Ve Sen o yasaga karsı gelıp adamı tsnde barındırıyosun oyunda yetki yazıyosun bu yanlış kardeşim
@noeldayi kardeşim dayı da ömereisde yasaklı ve biz ikisini de sizin tsde kurucu olarak görüyoruz bu ne demek yasaklı kişileri serverinizde barındırıyorsunuz
Kardeşim Sen O Clanın Yasaklandıgını Bile Bile Swne Aldın Panel Saldırısıdır Ömer Telliye Sövmektir Her Türlü Suç Var bu arkadaşlarda bunu bile bile nasıl yaptın onu anlamadım
IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:Kardeşim Sen O Clanın Yasaklandıgını Bile Bile Swne Aldın Panel Saldırısıdır Ömer Telliye Sövmektir Her Türlü Suç Var bu arkadaşlarda bunu bile bile nasıl yaptın onu anlamadım
Deccal delinen sahışla hiç bir alakam yok arkadaşım kim olduğunuda saolsunlar forumdaki herkezden öğrendim sadece yönetim ekibinden arkadaş diye katlandım. sonuç bu oldu sunucu kapanabilir ve istediğinizde olur .
Amacım O degil Kardeşim Sen Bunu Cok iyi biliyodun ve tsnde adam fazla olsun diye Yasaklı Kisiyi Cektin ÖmerReis Bile Hala orda takılmakta yasaklı olan 3-4 kisi suan senin tsnde hala barınmakta.