Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Kaos Gaming Bot Olayı [CIVITMAYIN ARTIK]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

Kralking yazdı:Bence video gayet yeterli bi delil çünkü bu kaosun kurucusu olan adam 1-2 ay önce imparatora gidip karşılıklı afk atalım diyen adam zaten kabul etmeyince hemen video çekip şikayet eden adam ama karşılıklı afk olayını kabul etselerdi hiç şikayet etmezdi...
Bide adınızı kirletmekten bahsetmişsin bunlar gerçekler dostum hiçbiri iftira değil nasıl İmp ile loftysin gametrackerı sıfırlandıysa aynısı yapılmasından taraftarıyım..
sadece guluyorum omer eger az delıkanlıysa gelıp burada bız teklıf ettık desın. ılk apı ler bıze geldı karsılıklı atalım dedıler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Kralking

Mesaj gönderen Kralking »

Ya kardeşim bırakın bu işleri herkes bir birinin kuyusunu kazmaya çalışıyor yüzüne karşı kardeşim kardeşim ama arkasından sövüyorsunuz bide karşılıklı afk olayını kabul etmedikleri zamandan sonra neden videoyu şikayet konusu olarak açtın o zaman çok dürüst bi klansınız videoyu önceden atsaydınız kardeşim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

Kimin eli kimin neresinde durumunu ahlak çerçevesinde açıklanamadığı her saniye baktığımda tiksindiğim bir jail aleminden bahsetmek ne kadar güzel. Her gün neden ben bu kadar HAKLIYIM demekten yorulduğum keşke haklı olmasaydım dediğim ama ısrarla bazı arkadaşların böyle davranışlara devam ettiği ve bunu yapan kişilerin 1 değil 2 değil 6-7 olduğu JAİL ALEMİNİN yüz karası olduğu bir dönemde jail server olmak ÇOK ZOR. Şikayet edeninde bir zamanlar bot atalım mı diyen bir klandan çıkması beni dahada derinden üzüyor. Ben hiçbir şey diyemiyorum artık.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Kaos Gaming
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs79.csduragi.com

Mesaj gönderen Kaos Gaming »

Imansiz ts3 adresinde özel uye luxury e saldirdi videoyu o cekmedi dejavu cekmis ve olayda f5 yok videoyu durdurmus yada hem bixe hem onlara atıp video cekmis olabilir zamanında geli bize bot atalım diyen klan yarın cıkıp video atiyor keske omu derken videoya alaydım. Biz saglam bir. Klaniz 233 de attık sifirlandi ama pncesinde 86 da csgo mod olarak surduruken gine bu kadar gelmistik son söz ömer beyde.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

SinanGNR
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS84.CSDuragi.COM
Clan İsmi: TeamTR Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen SinanGNR »

Kaos Gaming yazdı:Imansiz ts3 adresinde özel uye luxury e saldirdi videoyu o cekmedi dejavu cekmis ve olayda f5 yok videoyu durdurmus yada hem bixe hem onlara atıp video cekmis olabilir zamanında geli bize bot atalım diyen klan yarın cıkıp video atiyor keske omu derken videoya alaydım. Biz saglam bir. Klaniz 233 de attık sifirlandi ama pncesinde 86 da csgo mod olarak surduruken gine bu kadar gelmistik son söz ömer beyde.
Videoda durdurma yok asagida saat var gördügunuz üzere birde biz kimseye bot atalım demedik.Kanitsiz konuşup iftira atmayıniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Kralking

Mesaj gönderen Kralking »

Kardeşim madem sağlam klansınız neden bot atmak mecburiyetinde kalıyorsunuz ????

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli