Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Kaos Gaming Bot Olayı [CIVITMAYIN ARTIK]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

Kardeşim Bu Sizin ilk olayınız degil yeter artık su csduraginda bot olayını bitirin bu nedir abi 1.lık icin neler yapıyosunuz adam gibi oynamayak yerine illagal bir şekilde Diger clanların hakkını yiyerek oynuyosunuz biliyorum çok fazla konu acıyorum ama icim el vermiyor böyle şeylere Lütfen csduraginın adını artık kirletmeyin kardeşim şu bot olayını kapatın adam gibi clan toplayıp afkmı attırıyosun oynatıyomusun orasi beni veya bizi ilgillendirmez dedigim gibi inşallah [@Bilinmeyen Etiket] @redarmygaming @Yek'-ta Yetkili Abilerim Yada Nedenir Beyfendiler Konuya El Atarlar Teşekkür ediyorum İyi Forumlar.

Video;
En son Taha Demirbaş tarafından Prş Tem 06, 2017 9:29 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
Sebep: Video konuya entegre edildi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

omer34011

Mesaj gönderen omer34011 »

1 hafta önce klan ifşalayıp 1 hafta sonrada kendi ifşalanıyor f5 e gerek yok benim tarafımca çünkü siteye sonradan giriş yapılıyor yinede karar Ömer TELLİ Beyin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DejavuMissclick
Server Ip/DNS: 213.238.173.47:27015
Clan İsmi: Lofty's Gaming

Mesaj gönderen DejavuMissclick »

Dostum Bu F5 Yerine Sol Yukardaki Yenileme Butonundan Yapmılmış Eger İlla F5 İstiyorlarsa Ömer Telli Bey Panel Loglarından Adamların İpilerine Bakabilir -İyi Günler -

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

1.cısı f5 yok ıkıncısı yeter lan artık kımse kusura bakmasın adımızı kırletmek ıcın yapmıyacagınız sey yok! bu vıdeoyu sen ckemeden
ımparator gamıng den bırı cektı gelıp bıze de attı bu vıdeoda f5 yok artı gosterdınız ısımler ıkı swdede yetkılı degıl ? ya bunu sız attıysanız yapmayın yemın ederım yazık olan sıze yasık 233 ıpsınde attık bunu ınkar etmıyorum ama noldu bız engellendık ılk bottan ızım rankımız sıfırlandı ve bızde atanlar teker teker sıkayet edıp rank sıfırladık bız barız atmasaydık belkı hyla ımparator bot atıyordu
[mal degılım her gece 1 ıpden 3 kere sokuyum bunu farketıcenızı bılıyordum]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

YeKTaBEYy
Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
İletişim:

Mesaj gönderen YeKTaBEYy »

Videoda Kanıt Var Ama F5Leyerek Çekseydin Bence Kimsenin İtiraz Etcek Şeyi Kalmazdı Bence Birde F5Leyerek Çekmelisin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

Video gözümde kanıt niteliği taşımıyor. Arkadaş f5 çeksene? Mustafaya hak veriyorum mal değilki 3 ipten soksun! Yasaklanır bidaki uyarıda bilmiyormu? Allahım ya gerçekten Jail seven olarak kanser bir milletiz birbirimizin çukurunu kazıyoruz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DejavuMissclick
Server Ip/DNS: 213.238.173.47:27015
Clan İsmi: Lofty's Gaming

Mesaj gönderen DejavuMissclick »

Dostum F5 normal tuştan yapmadım fakat dikkatli izlerseniz sol ustteki butondan sayfayı yenıleniyor ama loglardan bakılmasını istiyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

SinanGNR
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS84.CSDuragi.COM
Clan İsmi: TeamTR Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen SinanGNR »

F5lencek bi olay yok bence ama olsaymış daha iyi olurmuş.Nedeni ise videoda serverin detay kısmı açılıyor.Video dışı açık olsaydı detay yetersiz olurdu ancak videoda gayet başta ana siteye ardından serverin detayına giriyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

DejavuMissclick yazdı:Dostum Bu F5 Yerine Sol Yukardaki Yenileme Butonundan Yapmılmış Eger İlla F5 İstiyorlarsa Ömer Telli Bey Panel Loglarından Adamların İpilerine Bakabilir -İyi Günler -
İp bakma işi bir video ile kolay olmamakta.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Kralking

Mesaj gönderen Kralking »

Bence video gayet yeterli bi delil çünkü bu kaosun kurucusu olan adam 1-2 ay önce imparatora gidip karşılıklı afk atalım diyen adam zaten kabul etmeyince hemen video çekip şikayet eden adam ama karşılıklı afk olayını kabul etselerdi hiç şikayet etmezdi...
Bide adınızı kirletmekten bahsetmişsin bunlar gerçekler dostum hiçbiri iftira değil nasıl İmp ile loftysin gametrackerı sıfırlandıysa aynısı yapılmasından taraftarıyım..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli