benım klanım dıyorsun 3 gun once tasındınIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:Uslubunu bil kardesim Konuda Benim Clanimin Adi Kirletiliyorsa Yorumumu Atarim.
Yasaklı Yoldan Bot Atma [HAKSIZ REKABET]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Mustafa Kemal1
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Sonucta Clandamiyim Clandayim Neyse Cevap Vermicem Artik İyi Forumlar
| Linklerini gizle |
-
omereis1907
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Konuya yorum yapmak sana düşmez yetkililer bizzat ilgilenir uslubü senden öğrenecek değilim "IMANSIZ WINSTON HOCA" bide ismine bak ya uslubü bana öğretiyor 
| Linklerini gizle |
-
sizofrenresul
- Clan İsmi: Atlanta Clan
KatlıyorumoCezaMelegi yazdı:Proxy ayarını değiştirmek eskiden ban sebebiydi şimdi ne sebebi bilgim yok. Öküz öldü ortaklık bozuldu durumundasınız şu soruyu sormak istiyorum kavga etmeseydiniz buna göz yumucak mıydınız bence yumucaktınız ? Sebep uyduranlarınız bol olsun ne diyeyim. Şunu anladım son zamanlarda GTDEKİ hiç bir klan şu an olduğu konumu hak etmiyor ediyorsada 3-5 i ediyor. Nedir bu gtdeki birinci olma sevdası 1. OLAN KLAN VAR EVET EVET 1.olan legends diye bir klan var 1. olana kadar rankları sıfırlanmadı sonra sıfırlandı eline ne geçti hiçbirşey herkes botçu olduğunu biliyordu boş işler bunlar bende yoruldum açıkçası bu tip konulardan.
| Linklerini gizle |
-
omereis1907
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
konu çözüldü tik atılmış ne demek ? @redarmygaming [@Bilinmeyen Etiket]
| Linklerini gizle |
-
omereis1907
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
pardon tiki ben atmışım kusura bakmayın hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kardeşim
| Linklerini gizle |
-
Poseidon*
Yasaklı Üye
Yekta kardeşimizin dediği sözcük.Yek'-ta yazdı:Bildiğim kadarı ile CSDurağı serverlarında HLTV girişi engelli.
Ömer TELLİ bizzat söylemiş HLTV girişi yasak güvenlik açısından ve bu paneldede kapatılmış eğer açmışsanız serveriniz sıfırlanabilir.Ömer TELLİ yazdı:Malesef ki HLTV girişleri güvenlik sebebi ile engellidir
| Linklerini gizle |
-
omereis1907
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Bu büyük bir kanıt olarak görülür bence 
| Linklerini gizle |
-
oCezaMelegi
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Hltv girişi engelli falan değil 2 ocakta engelliydi evet hiç bir türlü sokulmuyordu. Hltv slot sınırı 1 dir. 1 den fazlaysa o ayarı değiştirdilerse işlem yapılır. Hatta kendi serverımda hltv girişini tamamen kapattım çünkü saldırıların nick değişme ve küfür saldırılarının %99 u hltvden kaynaklı oluyor. Güvenlik gereğiyle kapalıydı şimdi saldırı alan hala bir kaç klan var duymuyor değilim. Hltvden işlem yapılalıda baya uzun zaman oldu hltv sokmak yasak değil bildiğim kadarıyla sadece o ayarı değiştirip bot gibi sokmak yasak diye bilgim var.
| Linklerini gizle |
-
SinanGNR
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: CS84.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: TeamTR Gaming
- İletişim:
HLTV girişi nasıl açılıyor onu anlamadım veya nasıl kapatılıyor TeamTR bey isterseniz deneyin istediğin serverde şimdi ben burad giriyim ondan sonra denedim desem dicekki clan sahibide yapmış onun için girmiyorum denemek bile istemiyorum.Fakeplayers adlı program yasaklı.HLTV yasaklı olsa bile kullanan yok burda sadece adam nasıl yapılacağını anlatıyor ben yaptım demiyor. Hadi eyvallah
[Birde HLTV girişi nasıl kapatılcak bilen varsa bana ulaşabilirmi?]
| Linklerini gizle |