Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Konuya yorum yapmak sana düşmez yetkililer bizzat ilgilenir uslubü senden öğrenecek değilim "IMANSIZ WINSTON HOCA" bide ismine bak ya uslubü bana öğretiyor
oCezaMelegi yazdı:Proxy ayarını değiştirmek eskiden ban sebebiydi şimdi ne sebebi bilgim yok. Öküz öldü ortaklık bozuldu durumundasınız şu soruyu sormak istiyorum kavga etmeseydiniz buna göz yumucak mıydınız bence yumucaktınız ? Sebep uyduranlarınız bol olsun ne diyeyim. Şunu anladım son zamanlarda GTDEKİ hiç bir klan şu an olduğu konumu hak etmiyor ediyorsada 3-5 i ediyor. Nedir bu gtdeki birinci olma sevdası 1. OLAN KLAN VAR EVET EVET 1.olan legends diye bir klan var 1. olana kadar rankları sıfırlanmadı sonra sıfırlandı eline ne geçti hiçbirşey herkes botçu olduğunu biliyordu boş işler bunlar bende yoruldum açıkçası bu tip konulardan.
Katlıyorum Emekçi jailbreak yönetenlere selamlar iyi gecler.
Hltv girişi engelli falan değil 2 ocakta engelliydi evet hiç bir türlü sokulmuyordu. Hltv slot sınırı 1 dir. 1 den fazlaysa o ayarı değiştirdilerse işlem yapılır. Hatta kendi serverımda hltv girişini tamamen kapattım çünkü saldırıların nick değişme ve küfür saldırılarının %99 u hltvden kaynaklı oluyor. Güvenlik gereğiyle kapalıydı şimdi saldırı alan hala bir kaç klan var duymuyor değilim. Hltvden işlem yapılalıda baya uzun zaman oldu hltv sokmak yasak değil bildiğim kadarıyla sadece o ayarı değiştirip bot gibi sokmak yasak diye bilgim var.
HLTV girişi nasıl açılıyor onu anlamadım veya nasıl kapatılıyor TeamTR bey isterseniz deneyin istediğin serverde şimdi ben burad giriyim ondan sonra denedim desem dicekki clan sahibide yapmış onun için girmiyorum denemek bile istemiyorum.Fakeplayers adlı program yasaklı.HLTV yasaklı olsa bile kullanan yok burda sadece adam nasıl yapılacağını anlatıyor ben yaptım demiyor. Hadi eyvallah [Birde HLTV girişi nasıl kapatılcak bilen varsa bana ulaşabilirmi?]