Bütün Serverlarda var olan jbmenuyu ne hikmetse yükleyemiyorum 10 tane video izledim kaç forum dolaştım ama olmuyor L 30/06/2017 - 23:10:08: (map "jail_buyukisyan_v1") Mod_LoadModel: models/jailbreakefsanesi/v_efsanekol.mdl not found hatasını alıyorum fakat o klasördede aynı dosya mevcut ne yapabilirim
Win7 yazdı:Bütün Serverlarda var olan jbmenuyu ne hikmetse yükleyemiyorum 10 tane video izledim kaç forum dolaştım ama olmuyor L 30/06/2017 - 23:10:08: (map "jail_buyukisyan_v1") Mod_LoadModel: models/jailbreakefsanesi/v_efsanekol.mdl not found hatasını alıyorum fakat o klasördede aynı dosya mevcut ne yapabilirim
Win7 yazdı:Bütün Serverlarda var olan jbmenuyu ne hikmetse yükleyemiyorum 10 tane video izledim kaç forum dolaştım ama olmuyor L 30/06/2017 - 23:10:08: (map "jail_buyukisyan_v1") Mod_LoadModel: models/jailbreakefsanesi/v_efsanekol.mdl not found hatasını alıyorum fakat o klasördede aynı dosya mevcut ne yapabilirim
JB MENUYU ATARMISIN
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
JB MENUYU ATARMISIN
El sonu dans pluginim var ? yoksa jbmenu hiçmi açılmıyor sw ip verirmisin ?