arkadaslar ben baska bi yerde mobil ödeme ile islem yapıyorum öçdeme gerceklesiyor csduraginda mobil ödeme yapdigimda bu sorunla karsılasıyorum bu sorun neyden kaynaklı bilgisi olan warmi?
Araştırdıgıma göre cok fazla başarısız ödeme yapınca wirecard otomatikmen numarayı blackliste ekliyor bu ödemeyi yaptıgınız fırma farklı olsa bile gecerli.
Bendede Böyle Diyordu 20 TL'm Vardı 20 TL lik Yükleyecektim Kabul Etmedi sanırım 3 TL de Başka Yerden Kesiyor Sanırım ben 15 TL'lik Yüklemeyi Denedim Oldu Yani.
StalqeR yazdı:Bendede Böyle Diyordu 20 TL'm Vardı 20 TL lik Yükleyecektim Kabul Etmedi sanırım 3 TL de Başka Yerden Kesiyor Sanırım ben 15 TL'lik Yüklemeyi Denedim Oldu Yani.
Arkadaş 1 kuruş test ödemesi yapıyor farkındaysanız.
StalqeR yazdı:Bendede Böyle Diyordu 20 TL'm Vardı 20 TL lik Yükleyecektim Kabul Etmedi sanırım 3 TL de Başka Yerden Kesiyor Sanırım ben 15 TL'lik Yüklemeyi Denedim Oldu Yani.
Arkadaş 1 kuruş test ödemesi yapıyor farkındaysanız.
TuRK3Y[MUDUR] yazdı:daha önce bu numara ile ödeme yapmadimki karalisteye eklensin ayrıca ürün derken 0.01 tl lik test ödemesi yapıyorum ne alaka ürün ?
Dediğim gibi 3pay,wirecard gibi mobil ödeme firmaları birden fazla başarısız ödeme ypaınca numarayı blackliste ekliyorlarmış şikayetci iseniz http://www.sikayetvar.com buraya sikayet konusu acın sizinle iletişim kururlar...