henüz hiçbir güncelleme yükleme vs yapmadımNumanKaya yazdı:neten deil o kardesimserkan ebcin yazdı:Arkadaşlar sorun konu dışı ama bilen varsa yazabilirmi çok etikiliyor beni ben formatladım bilgisayarı mecbur kasayı yeni aldığımdada vardı bu sorun cs 1.6 indirdikten sonra 15 dk'da bir internet 10 saniye gidip geliyor ? csd modunu kullanıyorum sorun nedir sizce?
formatan sonra ekran kartınızın driverini yuklediyseniz
performans ayarlarinizi yapin
ekran kartinizin modeli ismini soylermisin kardesim . ?
| Konu Dışı | Bağlantı Sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2480
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Arkadaşın dediğide mantıklı driver booster indirip güncelleme yapın.
Linklerini gizle |
-
gunceleme yapin performans ayarlariniziserkan ebcin yazdı:henüz hiçbir güncelleme yükleme vs yapmadımNumanKaya yazdı:neten deil o kardesimserkan ebcin yazdı:Arkadaşlar sorun konu dışı ama bilen varsa yazabilirmi çok etikiliyor beni ben formatladım bilgisayarı mecbur kasayı yeni aldığımdada vardı bu sorun cs 1.6 indirdikten sonra 15 dk'da bir internet 10 saniye gidip geliyor ? csd modunu kullanıyorum sorun nedir sizce?
formatan sonra ekran kartınızın driverini yuklediyseniz
performans ayarlarinizi yapin
ekran kartinizin modeli ismini soylermisin kardesim . ?
kendiniz indiriginiz ati virus programiniz varsa
windows defender devre disi birakmayi unutmayin iyi gunler.
Linklerini gizle |
Büyük ihtimal ağ çakışması yaşıyorsun.
İnternete sağlayıcıdan veriyi wifi yolu ile giriyorsanda olabilir. Modemin fişini çekip bir süre bekle tekrardan tak , yada bilgisayarından kullandığın ağını onar seçeneğine tıklayarak dene. İp değiştirmen gerekiyor.
Ağ ayarlarında dns ayarlarına ve ip yapılandırmana dikkat et. Sabit ip belirlediysen otomatik ip'ye alıp tekrar dene.
İnternete sağlayıcıdan veriyi wifi yolu ile giriyorsanda olabilir. Modemin fişini çekip bir süre bekle tekrardan tak , yada bilgisayarından kullandığın ağını onar seçeneğine tıklayarak dene. İp değiştirmen gerekiyor.
Ağ ayarlarında dns ayarlarına ve ip yapılandırmana dikkat et. Sabit ip belirlediysen otomatik ip'ye alıp tekrar dene.
Linklerini gizle |