Önceden gelirdi paneldende ayarlı yoksa pluginimi var ? bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirm.Teşekkürler.

Moderatör: Moderatörler
Link: | |
Linklerini gizle |
Nonsteamdeyken sorunsuz giriyorsa steam kaynaklı sorundur.ogibaba911 yazdı:Selamun Aleyküm Hepinizin bayrami mübarek olsun ___ şimdi /ts3 yazınca normal de gelirdi hemen steama geçtim /ts3 yazdım sadece bendemi oluyor anlamıyorum.
Önceden gelirdi paneldende ayarlı yoksa pluginimi var ? bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirm.Teşekkürler.
Linklerini gizle |
Aynı konu daha öncede açılmış ..ogibaba911 yazdı:Selamun Aleyküm Hepinizin bayrami mübarek olsun ___ şimdi /ts3 yazınca normal de gelirdi hemen steama geçtim /ts3 yazdım sadece bendemi oluyor anlamıyorum.
Linklerini gizle |
hmm aradım ama çıkmamıştı neyseuzman59 yazdı:Aynı konu daha öncede açılmış ..ogibaba911 yazdı:Selamun Aleyküm Hepinizin bayrami mübarek olsun ___ şimdi /ts3 yazınca normal de gelirdi hemen steama geçtim /ts3 yazdım sadece bendemi oluyor anlamıyorum.
Bakınız..
post29882.html?hilit=302#p29882
Linklerini gizle |