Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

[Shop]JailBreak klasör sorunları

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

Mesaj gönderen ahmetsencanx2 »

Öncelikle Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum,

models/[Shop]JailBreak dizinindeki modelleri kontrol edememekle birlikte bazen çökmeler yaratabiliyor. log:

Kod: Tümünü seç

L 09/06/2017 - 01:33:32: (map "jail_buyukisyan_dark") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/[Shop]JailBreak/Palo/Pal not precached
L 09/06/2017 - 08:50:16: (map "jail_buyukisyan_dark") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/[Shop]JailBreak/Electro/ not precached
L 10/06/2017 - 04:58:19: (map "jail_buyukisyan_dark") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/[Shop]JailBreak/Electro/ not precached
L 11/06/2017 - 05:36:45: (map "jail_rehab_b3") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/[Shop]JailBreak/Electro/ not precached
L 11/06/2017 - 08:18:30: (map "jail_darkcity_v1") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/[Shop]JailBreak/Electro/ not precached
L 13/06/2017 - 11:26:18: (map "jail_buyukisyan_dark") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/[Shop]JailBreak/Electro/ not precached
L 13/06/2017 - 21:14:16: (map "jail_buyukisyan_dark") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/[Shop]JailBreak/Palo/Pal not precached
L 14/06/2017 - 19:36:14: (map "jail_buyukisyan_v8") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/[Shop]JailBreak/Machete/ not precached
L 15/06/2017 - 00:54:19: (map "jail_rehab_b3") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/[Shop]JailBreak/Palo/Pal not precached
sound/[Shop]JailBreak dizinindeki .wav dosyalarınıda kontrol edememekle birlikte sound/[Shop]JailBreak kısmındaki hiçbir ses dosyasını oyun indirmiyor.

Lütfen bunlara bir çözüm bulunmasını istiyorum. Çünkü sesler olmadan oyun bir acayip oluyor ve modelleride kendimiz yüklediğimizde loading ekranında çok bekletiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

Yukarıdaki hata veren electro, palo, machete'nin modellerini kendim yükledikten sonra jbmenü pluginimi düzenleyince hiçbir log çıkmadı ve çökme yaşanmadı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Xander
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: xx - נв
İletişim:

Mesaj gönderen Xander »

ahmetsencanx2 yazdı:Yukarıdaki hata veren electro, palo, machete'nin modellerini kendim yükledikten sonra jbmenü pluginimi düzenleyince hiçbir log çıkmadı ve çökme yaşanmadı.
Bunu cogu csduragı sunucu sahibi biliyordur [Shop]Jailbreak modelleriyle sorun yaşanırken manuel klasor oluşturup yuklemeniz gerekir bu işlemide yapmışsınız sorun cıkmamıs konuyu cozuldu olarak ayarlarmısınız lutfen hala sıkıntı yaşıyorsanız yorum olarak yazın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

Modeller önemli değil, peki sesler ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Xander
İletişim:

Mesaj gönderen Xander »

ahmetsencanx2 yazdı:Modeller önemli değil, peki sesler ?
Ses dosyalarında sıkıntı çıkmayacaktır cıkarsa modellere yaptıgınız gibi yaparsınız soundlar içinde...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

Xander yazdı:
Ses dosyalarında sıkıntı çıkmayacaktır cıkarsa modellere yaptıgınız gibi yaparsınız soundlar içinde...
Malesef çıkarıyor, Yinede teşekkür ederim iyi bayramlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Xander
İletişim:

Mesaj gönderen Xander »

ahmetsencanx2 yazdı:
Xander yazdı:
Malesef çıkarıyor, Yinede teşekkür ederim iyi bayramlar.
Cıkartıyor ise soundlar içinde ayrı klasör acıp soundları oraya yukleyin smadanda soundlara yazılan [Shop]Jailbreak
adını actıgınız klasorun adıyla degistirin aynı olay bizim başımıza geldi böyle yaptık bizde...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

Ben sizden çözüm önerisi istemedim. Bence Csdurağı yetkililerin ilgilenmesi gerek.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Xander
İletişim:

Mesaj gönderen Xander »

ahmetsencanx2 yazdı:Ben sizden çözüm önerisi istemedim. Bence Csdurağı yetkililerin ilgilenmesi gerek.
Bu sıkıntı sadece sizde yaşanmadı ve bayramdayız bu sıkıntıyı bizde yaşadık sadece nasıl duzeltebileceginizi yazdım yargısız infaz yapmanıza gerek yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala