Mac botu eklentisi..
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 178
- Server Ip/DNS: CS42.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: ExiLe Gaming
Mac botu eklentisi..
Merhabalar arkadaslar..
Daha oncelerdende Yetkılılerın soyledıgı gıbı csduragının eklentı kısmına mac botu eklenecek gıbı kısa bır soylentıler olmustu..
@CSmiLeFaCe Yekta kardesımız saolsun bılgılendırme yaptı..
Bunun kesin ve net bir tarihi vs varsa yardımcı olurmusunz .
Ayrıca sımdılık ucretsız kurmak ıstedııgmz sorunsuz calısan ultra ayarlarda mac botu eklentısı varsa elınızde Kurulum vs gibi yapabılırmısınz ?
@|.Gene[R]aL.|
@Tasarimci v2
@TunnS[C]
@Fatih ~ EjderYa
@redarmygaming
Daha oncelerdende Yetkılılerın soyledıgı gıbı csduragının eklentı kısmına mac botu eklenecek gıbı kısa bır soylentıler olmustu..
@CSmiLeFaCe Yekta kardesımız saolsun bılgılendırme yaptı..
Bunun kesin ve net bir tarihi vs varsa yardımcı olurmusunz .
Ayrıca sımdılık ucretsız kurmak ıstedııgmz sorunsuz calısan ultra ayarlarda mac botu eklentısı varsa elınızde Kurulum vs gibi yapabılırmısınz ?
@|.Gene[R]aL.|
@Tasarimci v2
@TunnS[C]
@Fatih ~ EjderYa
@redarmygaming
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 512
- Clan İsmi: RevivaL Gaming
Mac botu eklentisi..
nezaman yuklenecegı hakkında kesin ve net bi tarih gibi bilgi verilmemektedir.
Tabi yetkılıler bısey derse onu bılemem.
Ucretsız olarak ınternette mevcut olan csm Mac botu eklentısı paylasılmakta ..
ayrıca daha saglıklı bır sey ıstıorsan @CSmiLeFaCe yektanın kurdugu mac botundan satın alabılırsınz.
Tabi yetkılıler bısey derse onu bılemem.
Ucretsız olarak ınternette mevcut olan csm Mac botu eklentısı paylasılmakta ..
ayrıca daha saglıklı bır sey ıstıorsan @CSmiLeFaCe yektanın kurdugu mac botundan satın alabılırsınz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Mac botu eklentisi..
pekı elınde dogru duzgun saglam calısan mac botu varmı atacak yada yukleyebılecek ?
Linklerini gizle |
Mac botu eklentisi..
CSD için hazırladığım maç botunu alt panel ile kuruyorum, tek şartım haftada iki aksam en az 1 maç atılması. Öyle kenarda dursun diye kurmuyorum. Maç botu beta aşamasındadır bu yüzden eksikleri hataları olması gerekenleri bildirmeniz lazım. Pazartesi akşamı mesaj atın.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Mac botu eklentisi..
Ben ozelden pm olarak panelı atarım size .
zaten mac botu eklentısını kurduktan sorna hergun belırlı duzenlı bır saatlerde aksamları Mac atmak ıstıoruz hem bız hemde clanımızdakı oyucnular vs olsun Mac atılırken gerek oyunda eksıklıkler gerek hatalar vs Sızlere bıldırmekten memnun oluruz.
Tekrardan Tesekurler Yardımlarınız ıcın Konu cozuldu olarak ısaretlıyorum.
iyi forumlar..
zaten mac botu eklentısını kurduktan sorna hergun belırlı duzenlı bır saatlerde aksamları Mac atmak ıstıoruz hem bız hemde clanımızdakı oyucnular vs olsun Mac atılırken gerek oyunda eksıklıkler gerek hatalar vs Sızlere bıldırmekten memnun oluruz.
Tekrardan Tesekurler Yardımlarınız ıcın Konu cozuldu olarak ısaretlıyorum.
iyi forumlar..
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Mac botu eklentisi..
Bize kurabilirmisin maç botunuCSmiLeFaCe yazdı:CSD için hazırladığım maç botunu alt panel ile kuruyorum, tek şartım haftada iki aksam en az 1 maç atılması. Öyle kenarda dursun diye kurmuyorum. Maç botu beta aşamasındadır bu yüzden eksikleri hataları olması gerekenleri bildirmeniz lazım. Pazartesi akşamı mesaj atın.

Linklerini gizle |
-
-
-
Mac botu eklentisi..
Steam aracılığıyla sizi ekledim. Maç botu hakkında bilgi istiyorum. Public serverımda her akşam 16 vs 16 atılıyor. Bu konu hakkında geri dönüşlerini bekliyorum senden @Yek'-taYek'-ta yazdı:CSD için hazırladığım maç botunu alt panel ile kuruyorum, tek şartım haftada iki aksam en az 1 maç atılması. Öyle kenarda dursun diye kurmuyorum. Maç botu beta aşamasındadır bu yüzden eksikleri hataları olması gerekenleri bildirmeniz lazım. Pazartesi akşamı mesaj atın.
Linklerini gizle |