Jailbreak eklentisindeki modelle ilgili sıkıntım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 90
Gençler ben bi jbmenu yükliyeceğim fakat şöyle bi sıkıntım var
new VIEW_MODELT[] = "models/[Shop]JailBreak/Punos/Punos.mdl"
new PLAYER_MODELT[] = "models/[Shop]JailBreak/Punos/Punos2.mdl"
new VIEW_MODELCT[] = "models/[Shop]JailBreak/Electro/Electro.mdl"
new PLAYER_MODELCT[] = "models/[Shop]JailBreak/Electro/Electro2.mdl"
new VIEW_Moto[] = "models/[Shop]JailBreak/Moto/Moto.mdl"
new PLAYER_Moto[] = "models/[Shop]JailBreak/Moto/Moto2.mdl"
buradaki [Shop]Jailbreak klasörü modelsin içinde bitane var ama klasör gibi değil yani içine birşey yüklenmiyor .ini dosyası gibi
ben burda aynı isimli bi klasör açamıyorum ne yapmalıyım bi klasör açmaz isem çökme sıkıntısı oluyor tam olarak ne yapmalıyım
cevap veren olursa sevinirim
buradaki [Shop]Jailbreak klasörü modelsin içinde bitane var ama klasör gibi değil yani içine birşey yüklenmiyor .ini dosyası gibi
ben burda aynı isimli bi klasör açamıyorum ne yapmalıyım bi klasör açmaz isem çökme sıkıntısı oluyor tam olarak ne yapmalıyım
En son Yek'-ta tarafından Pzr Haz 11, 2017 4:42 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık düzenlendi
Sebep: Başlık düzenlendi
Link: | |
Linklerini gizle |
-
sma da editleyerek başka bir klasör adı ile değiştirin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
Panelde models içine başka bir klasor acin ve [Shop]JailBreak yerine açtıgınız klasorun adını yazıp modellerinizi yukleyin.ReanWayne yazdı:Gençler ben bi jbmenu yükliyeceğim fakat şöyle bi sıkıntım var
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Yapmanıza gerek yok o modeller ve sesler orjinal olarak zaten Csdurağının kendi panelinde mevcut. Yüklerseniz çalışır yani..
Linklerini gizle |
-
çoğunlukla kullandığım jbmenulerde yapmadım fakat birtanesi beni kanser etti
error log ;
L 11/06/2017 - 13:01:24: (map "jail_buyukisyan_dark") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/[Shop]Jailbreak/Electro/ not precached
L 11/06/2017 - 13:49:29: (map "jail_buyukisyan_v8") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/[Shop]Jailbreak/Electro/ not precached
L 11/06/2017 - 13:58:17: (map "jail_buyukisyan_v8") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/[Shop]Jailbreak/Electro/ not precached
L 11/06/2017 - 14:52:18: (map "jail_buyukisyan_v8") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/[Shop]Jailbreak/Electro/ not precached
L 11/06/2017 - 16:38:02: (map "jail_buyukisyan_dark") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/[Shop]Jailbreak/Electro/ not precached
bu hata yüzünden çok jbmenu değiştirdim ayarlarıyla oynadım v.s şimdi ben klasör açmadan yüklersem aynı hatayı alırmıyım sizce
error log ;
L 11/06/2017 - 13:01:24: (map "jail_buyukisyan_dark") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/[Shop]Jailbreak/Electro/ not precached
L 11/06/2017 - 13:49:29: (map "jail_buyukisyan_v8") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/[Shop]Jailbreak/Electro/ not precached
L 11/06/2017 - 13:58:17: (map "jail_buyukisyan_v8") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/[Shop]Jailbreak/Electro/ not precached
L 11/06/2017 - 14:52:18: (map "jail_buyukisyan_v8") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/[Shop]Jailbreak/Electro/ not precached
L 11/06/2017 - 16:38:02: (map "jail_buyukisyan_dark") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/[Shop]Jailbreak/Electro/ not precached
bu hata yüzünden çok jbmenu değiştirdim ayarlarıyla oynadım v.s şimdi ben klasör açmadan yüklersem aynı hatayı alırmıyım sizce
Linklerini gizle |
-
Arkadaşlar ben şimdi serveri sıfırlayacağım tekrardan bu hatanın oluşmaması için ne yapmam gerek
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
Bu hatayı tekrar almamak için serverı sıfırlamanıza gerek yok Electro modulu elinizde vardır models içine klasor acıp oraya yukleyip smaya [SHOP]Jailbreak yerine actıgınız klasorun adını yazarak yukleme yapabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
L 12/06/2017 - 13:23:55: (map "jail_buyukisyan_dark") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/PersClanJB/v_knife_orang not precached
L 12/06/2017 - 13:24:52: (map "jail_buyukisyan_Dark") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/PersClanJB/v_knife_orang not precached
şimdi ben modelsin içinde PersClanJB diye bir klasör açtım içinede tüm modelleri koydum v_knife_orange dahil fakat bu hata gelmeye başladı şimdi
L 12/06/2017 - 13:24:52: (map "jail_buyukisyan_Dark") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/PersClanJB/v_knife_orang not precached
şimdi ben modelsin içinde PersClanJB diye bir klasör açtım içinede tüm modelleri koydum v_knife_orange dahil fakat bu hata gelmeye başladı şimdi
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Orange değil orang olması gerekiyor zaten v_orang
Linklerini gizle |
-
Sys error log a sığmadığından öyle yazmadımı ? normalde .sma da v_knife_orange diye geçiyor
Linklerini gizle |