merhaba arkadaşlar acaba sorunsuz bir oylama sistemi plugini paylaşma şansınız varmı piyasada var fakat mesela yazdığına göre son oynanan mapları oylamada cıkarmaması lazım ama cıkarıyor onu engelleyemiyoruz böyle son oynanan mapları oylamaya koymaycak yüzdeli sorunsuz güzel bir oylama sistemi olan varsa paylasırsa cok memnun olurum ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
@Yek'-ta
@TunnS[C]
@redarmygaming
Oylama sistemi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 429
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.189
- Clan İsmi: JG GAMING
- İletişim:
Oylama sistemi
@CsKolikCsKolik yazdı:merhaba arkadaşlar acaba sorunsuz bir oylama sistemi plugini paylaşma şansınız varmı piyasada var fakat mesela yazdığına göre son oynanan mapları oylamada cıkarmaması lazım ama cıkarıyor onu engelleyemiyoruz böyle son oynanan mapları oylamaya koymaycak yüzdeli sorunsuz güzel bir oylama sistemi olan varsa paylasırsa cok memnun olurum ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
@Yek'-ta
@TunnS[C]
@redarmygaming
bende bi tane war dostum ama senin panelde amxmodx ayarlarının altında oylama ile yazan yere kaydettigin mapları cıkartıyor rasgele oyunda isini görürse cs189 da kendim kullanıyorum yüklemeden önce orada bi bakabilirsin istersen
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Oylama sistemi
@CsKolik
plugins.ini de
nextmap ve mapchooser önüne ; eklemeyi unutma ama

plugins.ini de
nextmap ve mapchooser önüne ; eklemeyi unutma ama

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 429
Oylama sistemi
saol ustam bu piyasadaki olanmıTuRK3Y[MUDUR] yazdı:@CsKolik
plugins.ini de
nextmap ve mapchooser önüne ; eklemeyi unutma ama![]()

Linklerini gizle |
-
- İletişim: