Yasaklı tuş engelleme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 538
- Clan İsmi: İstanBull's
Yasaklı tuş engelleme
Merhaba Csd Ailesi
Günümüzde aimbot hileleri duvar arkası izleme hileleri malesef çoğaldı eskiden tuş yasaklamak için bir eklenti vardı. Örnek vercek olursak End, Delete, İnsert, Home, Pageup F1-F10 Gibi tuşlara basıldığında otomatik ya ban atıyordu yada quit çektiriyordu oyuncuya bu plugini Sitelerde bulamıyorum elinde olan varsa paylaşabilirmi yada yazabilcek olan ardaşlar yazabilirmi.
Günümüzde aimbot hileleri duvar arkası izleme hileleri malesef çoğaldı eskiden tuş yasaklamak için bir eklenti vardı. Örnek vercek olursak End, Delete, İnsert, Home, Pageup F1-F10 Gibi tuşlara basıldığında otomatik ya ban atıyordu yada quit çektiriyordu oyuncuya bu plugini Sitelerde bulamıyorum elinde olan varsa paylaşabilirmi yada yazabilcek olan ardaşlar yazabilirmi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Yasaklı tuş engelleme
bind var bunun içinde kurulmazki panele Kurulsada Çalşmaz Yani
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 538
- Clan İsmi: İstanBull's
Yasaklı tuş engelleme
client_autoexec.ini dosyasının içine ne ismi vererek dosya olusturup komutları içerisine yazacağız
Linklerini gizle |
-
Yasaklı tuş engelleme
@YeKTaBEYy hlds de çalıştı bind engeli olmasına rağmen çalıştı.
Linklerini gizle |
Yasaklı tuş engelleme
@MRX3565 Yasaklı bir eylem Gerçekleştirdiniz. Yazdığınız yorum ve yöntem Csdurağında yasaklıdır. Yorumunuz Kaldırıldı
Linklerini gizle |
Yasaklı tuş engelleme
hlds de çalışır, CSDurağı dosyaları bildiğiniz dosyalar değildir. CSDurağı dosyaları değiştirilmiş dosyalardır. Bind işletemezsin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs78.csduragi.com
- Clan İsmi: GLOBAL ELITE
Yasaklı tuş engelleme
Bende kendi serverime kurmuştum bi aralar fakat dediğin gibi CSDurağı ve bazı sunucular farklı dosyalarla bindlemeyi kaldırdı peki o halde ben e tusuna bir menü bindlemeye kalksam ne olacak bazıları kullanıp bazıları kullanamıycakmı 

Linklerini gizle |
-
Yasaklı tuş engelleme
İnternet cafelerde hile kullananlarla sıklıkla karşılaşırız cafelerdeki CS dosyaları genelde bind koruması içermez. Bence bind tuslaması cafelerde hile açanları engellemek için işimize yarıyabilir.
Linklerini gizle |
-