Server Lag 1 Haftadır Böyle Oyun Oynayamıyoruz !
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
OguzhanKaraoglu
Konu Sahibi - Mesajlar: 24
[@Bilinmeyen Etiket] Ömer bey lütfen yardım edin 1 haftadır oyun oynayamıyoruz sürekli böyle herkeste lag çıkıyor sw 20 yi geçtikten sonra
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
YeKTaBEYy
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Oguzhan Sen Kendin Gerekli Kontrolleri Yapmazsan Yardımcı Olunmaz Yazılanları Okusana Eklentilerini Kapat Default Eklentilerle Deneyin
| Linklerini gizle |
-
OguzhanKaraoglu
[@Bilinmeyen Etiket]
Lütfen yardım edin ömer bey 1 haftadır oyun oynayamıyoruz
Lütfen yardım edin ömer bey 1 haftadır oyun oynayamıyoruz
| Linklerini gizle |
-
OguzhanKaraoglu
@YeKTaBEYy
Yekta Bey ts3 ünüz varsa gelebilir miyim oraya
Yekta Bey ts3 ünüz varsa gelebilir miyim oraya
| Linklerini gizle |
-
OguzhanKaraoglu
[@Bilinmeyen Etiket]
İyi Günler Ben Cs221.Csduragi.com Serverinin Sahibiyim Serverimde 20 Kişiyi Geçince Herkesin Pingi 200 e Çıkıp Duruyor Sonra Geri İniyor Tekrardan Çıkıyor Hani Bütün Eklentileri Pluginlerimi Pasifleştirmeme Rağmen Aynı Sorun Devam Ediyor Serverimi 3 Defa Sıfırladım Direk Jail Açtım Tekrardan Aynı Sorun Devam Ediyor Yardımcı Olabilirmisiniz
İyi Günler Ben Cs221.Csduragi.com Serverinin Sahibiyim Serverimde 20 Kişiyi Geçince Herkesin Pingi 200 e Çıkıp Duruyor Sonra Geri İniyor Tekrardan Çıkıyor Hani Bütün Eklentileri Pluginlerimi Pasifleştirmeme Rağmen Aynı Sorun Devam Ediyor Serverimi 3 Defa Sıfırladım Direk Jail Açtım Tekrardan Aynı Sorun Devam Ediyor Yardımcı Olabilirmisiniz
| Linklerini gizle |
Jail açtım derken herhangi bir jail eklentisi kuruyor musunuz yoksa configs/maps klasöründeki default csdurağı jail eklentilerini mi kullanıyorsunuz?
| Linklerini gizle |
-
OguzhanKaraoglu
Jail eklentisi kuruyor musunuz derken tam olarak anlıyamadım da ? ts3 ünüz varsa ordan halletsek
@Yek'-ta
@Yek'-ta
| Linklerini gizle |
Sizin serverınız jail değil mi? Sunucuyu sıfırladıktan sonra herhangi bir işlem yapıyor musunuz pane üzerinden eklenti yükleme vs.
| Linklerini gizle |
-
OguzhanKaraoglu
@Yek'-ta
[@Bilinmeyen Etiket]
Sıfırladım ve 3 tane eklentilerden eklenti açıyorum ve diğerlerinde de pluginlerimi yükledim hatasız pluginler tek tek denemiştim lag çıkıyor zaten şimdi forumda ping düşürücü plugini vardı onu yükledim biraz azaldı ama gene çıkıyor
[@Bilinmeyen Etiket]
Sıfırladım ve 3 tane eklentilerden eklenti açıyorum ve diğerlerinde de pluginlerimi yükledim hatasız pluginler tek tek denemiştim lag çıkıyor zaten şimdi forumda ping düşürücü plugini vardı onu yükledim biraz azaldı ama gene çıkıyor
| Linklerini gizle |
-
OguzhanKaraoglu
[@Bilinmeyen Etiket]
Ömer Bey Artık Bakın Oyun Oynayamıyoruz Lütfen İlgilenin Artık 1 Haftadır Oyun Oynayamıyoruz Serveri Aldıgım Günden Beri Lag Var
Ömer Bey Artık Bakın Oyun Oynayamıyoruz Lütfen İlgilenin Artık 1 Haftadır Oyun Oynayamıyoruz Serveri Aldıgım Günden Beri Lag Var
| Linklerini gizle |