Server Lag 1 Haftadır Böyle Oyun Oynayamıyoruz !
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 24
[@Bilinmeyen Etiket] Ömer bey lütfen yardım edin 1 haftadır oyun oynayamıyoruz sürekli böyle herkeste lag çıkıyor sw 20 yi geçtikten sonra
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Oguzhan Sen Kendin Gerekli Kontrolleri Yapmazsan Yardımcı Olunmaz Yazılanları Okusana Eklentilerini Kapat Default Eklentilerle Deneyin
Linklerini gizle |
-
[@Bilinmeyen Etiket]
Lütfen yardım edin ömer bey 1 haftadır oyun oynayamıyoruz
Lütfen yardım edin ömer bey 1 haftadır oyun oynayamıyoruz
Linklerini gizle |
-
@YeKTaBEYy
Yekta Bey ts3 ünüz varsa gelebilir miyim oraya
Yekta Bey ts3 ünüz varsa gelebilir miyim oraya
Linklerini gizle |
-
[@Bilinmeyen Etiket]
İyi Günler Ben Cs221.Csduragi.com Serverinin Sahibiyim Serverimde 20 Kişiyi Geçince Herkesin Pingi 200 e Çıkıp Duruyor Sonra Geri İniyor Tekrardan Çıkıyor Hani Bütün Eklentileri Pluginlerimi Pasifleştirmeme Rağmen Aynı Sorun Devam Ediyor Serverimi 3 Defa Sıfırladım Direk Jail Açtım Tekrardan Aynı Sorun Devam Ediyor Yardımcı Olabilirmisiniz
İyi Günler Ben Cs221.Csduragi.com Serverinin Sahibiyim Serverimde 20 Kişiyi Geçince Herkesin Pingi 200 e Çıkıp Duruyor Sonra Geri İniyor Tekrardan Çıkıyor Hani Bütün Eklentileri Pluginlerimi Pasifleştirmeme Rağmen Aynı Sorun Devam Ediyor Serverimi 3 Defa Sıfırladım Direk Jail Açtım Tekrardan Aynı Sorun Devam Ediyor Yardımcı Olabilirmisiniz
Linklerini gizle |
Jail açtım derken herhangi bir jail eklentisi kuruyor musunuz yoksa configs/maps klasöründeki default csdurağı jail eklentilerini mi kullanıyorsunuz?
Linklerini gizle |
-
Jail eklentisi kuruyor musunuz derken tam olarak anlıyamadım da ? ts3 ünüz varsa ordan halletsek
@Yek'-ta
@Yek'-ta
Linklerini gizle |
Sizin serverınız jail değil mi? Sunucuyu sıfırladıktan sonra herhangi bir işlem yapıyor musunuz pane üzerinden eklenti yükleme vs.
Linklerini gizle |
-
@Yek'-ta
[@Bilinmeyen Etiket]
Sıfırladım ve 3 tane eklentilerden eklenti açıyorum ve diğerlerinde de pluginlerimi yükledim hatasız pluginler tek tek denemiştim lag çıkıyor zaten şimdi forumda ping düşürücü plugini vardı onu yükledim biraz azaldı ama gene çıkıyor
[@Bilinmeyen Etiket]
Sıfırladım ve 3 tane eklentilerden eklenti açıyorum ve diğerlerinde de pluginlerimi yükledim hatasız pluginler tek tek denemiştim lag çıkıyor zaten şimdi forumda ping düşürücü plugini vardı onu yükledim biraz azaldı ama gene çıkıyor
Linklerini gizle |
-
[@Bilinmeyen Etiket]
Ömer Bey Artık Bakın Oyun Oynayamıyoruz Lütfen İlgilenin Artık 1 Haftadır Oyun Oynayamıyoruz Serveri Aldıgım Günden Beri Lag Var
Ömer Bey Artık Bakın Oyun Oynayamıyoruz Lütfen İlgilenin Artık 1 Haftadır Oyun Oynayamıyoruz Serveri Aldıgım Günden Beri Lag Var
Linklerini gizle |