TeamTR yazdı:Aklıma geldi ölünce bi tuşa basarak adminler wall gibi birşey açıyordu sadece ölünce oluyor spec geçmeden bakabiliyordu wall olup olmadığına.. Bunu da kullana bilirsiniz.
Fakat o baya bi karışık bunun çözümü olsa daha iyi olur
TeamTR yazdı:Aklıma geldi ölünce bi tuşa basarak adminler wall gibi birşey açıyordu sadece ölünce oluyor spec geçmeden bakabiliyordu wall olup olmadığına.. Bunu da kullana bilirsiniz.
Fakat o baya bi karışık bunun çözümü olsa daha iyi olur
sadece öneri sakin ol şampiyon
Estağfurullah Ama Vardır Bence Bir Çözümü Bi Arkadaşda dioki oto takima atma plugini kur belki çözülür dio sence faydasi olurmu
Çıldırıyorum.. Hasta hasta gülünce bir yerlerim acıyor.. Oto takım atıyor ee? Dndnndjdjdjd spece geçince yine revlicek o kodu kapatırsanda revleme eklentisi yok şuan vermediler ?
TeamTR yazdı:Çıldırıyorum.. Hasta hasta gülünce bir yerlerim acıyor.. Oto takım atıyor ee? Dndnndjdjdjd spece geçince yine revlicek o kodu kapatırsanda revleme eklentisi yok şuan vermediler ?
TeamTR yazdı:Çıldırıyorum.. Hasta hasta gülünce bir yerlerim acıyor.. Oto takım atıyor ee? Dndnndjdjdjd spece geçince yine revlicek o kodu kapatırsanda revleme eklentisi yok şuan vermediler ?
Deathmatch modunu Açsam ondada silah menusu var
Forumda bi araştır illa çıkar ah hastalıık oruçlu ve hasta! Güzel film ismi
Deathmatch modunu Açsam ondada silah menusu var
Forumda bi araştır illa çıkar ah hastalıık oruçlu ve hasta! Güzel film ismi
SmiLey yazdı:sunucu ayarlarında takım secmeyı 0 yapin.
Takim zaten secemiyolarda adminler kendini spece atinca otomatik revledigi icin specte gozukuyor ama oyuna giriyor yani demek istedigim specdekilerini revlemesin istiyorumda