Server Doluluğu
Moderatör: Moderatörler
-
MertMatin*
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
- Clan İsmi: CANAKKALE
Server Doluluğu
Server Puliginlerini Filan Yükledim Eski Sv Yüklediklerimin Aynısını Yükledim Eski Serverde normal slot geçse 20 kişi oluyordu yarım satte ben geçsem fulluyorduk yenı serverde ben gecıorum slotlar gecıor 13 gecmedık nedenı nedır pulıgınlerde modellerde desek eskıden sorun cıkartmıyorlardı.
SV İP : 213.238.173.120
SV İP : 213.238.173.120
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
emirakpinar
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Server Doluluğu
Serverdeki playeri tutup tutamadığınız sizinle alakalı bir durum. Fazla büyük model veya ses dosyası varsa kapatın veya değiştirin genelde uzun sürede yüklendiğinde oyuncular girmeyip direk çıkıyor.
| Linklerini gizle |
-
SmiLey
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: TIMARHANE CLAN
Server Doluluğu
okul nedeniyle olabilir cs kitlesi en fazla ( pro mod için konuşmuyorum ) +20 dir bence. hafta sonu rahat dolan bir sunucu .
| Linklerini gizle |
-
MertMatin*
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Server Doluluğu
Daha 2 Gün Önce cs110 da Komut Verdim anafor gamingde bugun kapanacaktı sanırsam oranın pulıgınlerıde aynı ben yaptım orda sv 25 gormustu pulıgınlerden fılan olcagını zannetmıyorum son gunlerde herkez doluluktan sıkayetcı galıba onların clanındanda 5 6 kısı vardı fazla kısıde yoktu
| Linklerini gizle |
-
TunnS[C]
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Server Doluluğu
Sınav haftası ve okullarda kapancak şuan az olması normal bır cok sunucuda bu sorunla karsı karsıya 1 aya kadar doluluk artar.
| Linklerini gizle |
-
MertMatin*
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Server Doluluğu
@TunnS[C] sana katılıyorum konuyu acıyım acmayım dıe bın kere dusundum ama mantıgım almıyor sınav haftası olsada iyi bir komut verildiğinde server en azından 20 ıyı gecer ama bı 13 gecemıyoruz
Herneyse ilgilendiğiniz için teşekkürler beklemekten başka çeremiz yok daha çok ilgilenecez daha çok gayret gösterecez.
Herneyse ilgilendiğiniz için teşekkürler beklemekten başka çeremiz yok daha çok ilgilenecez daha çok gayret gösterecez.
| Linklerini gizle |
Server Doluluğu
Genel Bir Düşüş. Bizdede geçeleri düşüş olmakta her zaman. Fakat bu sıralar tamamen oyuncu kalmamakta Tatil zamanaları daha fazla dolmaktadır.
| Linklerini gizle |
-
KoRdON*!!.`[S]`*
Yasaklı Üye
- Clan İsmi: RevivaL Gaming
Server Doluluğu
Okul haftaları, Sınav haftaları Özel gunler iş güç vs Gibi şeylerden etki edebilir Sonucta serverde botlar girmiyor gercek insanlar ve gercek bır hayatı olan İnsan.
Dıger sunuculara bakın bırde Hangı sunucu CSD kadar doluluk olabiliyor. Şuan bile Doluluk oranından Gayet Basarılıyız.
Ki zaten Son sınavlar vs olmasına ragmen gene iyi doluyor sabredin Doluluk Okullar kapanınca vs de Yukselir.
Maximum Doluluk icin Yönlendirme almanızı öneririm
Dıger sunuculara bakın bırde Hangı sunucu CSD kadar doluluk olabiliyor. Şuan bile Doluluk oranından Gayet Basarılıyız.
Ki zaten Son sınavlar vs olmasına ragmen gene iyi doluyor sabredin Doluluk Okullar kapanınca vs de Yukselir.
Maximum Doluluk icin Yönlendirme almanızı öneririm
En son KoRdON*!!.`[S]`* tarafından Çrş May 17, 2017 1:08 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
| Linklerini gizle |
-
Mustafa Kemal1
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
-
BawikaL
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: CS42.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: ExiLe Gaming
Server Doluluğu
Doluluk sorunu bizdede mevcut. arastırmalarımıza gore tek sorun bızdede degil. Genel olarak etkıleşim olmus.
Yönlendirme olmasına ragmeN Doluluk Sorunu Çekmekteyiz.
Beklemekten baska care yok duzelır ınsallah.
Yönlendirme olmasına ragmeN Doluluk Sorunu Çekmekteyiz.
Beklemekten baska care yok duzelır ınsallah.
| Linklerini gizle |